Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

PRODUKCIJSKA KUĆA ”ŠUBARA AND CO” Režiser Kovačević, ”Bato Kokarda” i vojvoda Rajo u epizodi ”ugroženo srpstvo”

Osokoljen posjetom SAO Budva i na krilima svetosavske ideološke osvješćenosti koja je došla pod dugogodišnjim uticajem njegovih učitelja prekaljenih četničkih vedeta Raja Mandića i Bata Carevća, Šubara je odlučio da krene u propagandni desant u trenucima kada je dejstvovanje Srbije, Rusije, Republike Srpske i domaćih izdajnika na Crnu Goru u punom zamahu

Nosilac velikosrpske liste „Za budućnost Nikšića“ Marko Šubara Kovačević zahvaljujući svojim talentima za manipulacije i propagandu munjevitom brzinom je od četnika pripravnika, došao do statusa četnika postdiplomca. Time je i zvanično stekao moralno-političko pravo da postane punopravni vladar jedne srpske autonomne pokrajine (SAO), u ovom slučaju Nikšića.

Kovačevića je u propagandno-diverzantskoj školi subverzije drilovao prekaljeni četnički vojvoda Andrija Rajo Mandić, pa nije ni čudo što je na polaganju ispita iz svetosavlja i četništva kod profesora Marka Bata Carevića prošao sa najboljim ocjenama.

Podsjetimo, predsjednik Opštine Budva Marko Carević – u javnosti poznat kao ”Bato Kokarda” i ”ćosavi Draža” ugostio je prije nekoliko dana nosioca liste Kovačevića na teritoriji njegove SAO Budva i tom prilikom pozvao građane Nikšića da 14. marta masovno izađu na izbore i glas daju ovoj koaliciji.

Da te nauči čiča Bato kako se radi promo sadržaj: Carević je živi dokaz da možeš biti četnik iako si ćosav

Bato, V(ij)esti i promo djelovanje

Kako saznaje portal Aktuelno iz veoma pouzdanih izvora, Kovačevićeva posjeta Budvi nije bila čisto protokolarnog karaktera. Četnička zvijezda u usponu od gospodara SAO Budva dobila je usmeni sertifikat za punopravnog četnika i velikosrbina, a Carević mu je tom prilikom podijelio nekoliko lekcija iz svetosavske propagande, političkih manipulacija i takozvanog spin-djelovanja kroz naručene tekstove.

Sasatanak Carevića i Kovačevića u Budvi promo sadržajem propraćen je u režimskom, proruskom, velikosrpskom tabloidu ”V(ij)esti”. Promo tekst o sastanku dva svetosavska asa osim što je predstavljao podrazumijevani marketing, poslužio je Careviću da nauči mladog četničkog kolegu kako se preko promo tekstova u Vijestima vrši manipulacija i politički inžinjering.

Alo Rajooo! Bato vođen – oni mali ti je odličan, mo'š mu dat onu tvoju kokardu što je čuvaš za specijlne prilike da je prošeta po Nikšiću

Podsjetimo, Marko Bato Carević i njegov brat Nebojša preko ”V(ij)esti” su lansirali ogroman broj promo-tekstova, a ovaj režimski tabloid ih je pogotovo podržavao kada su Carevići prolongirali uzurpaciju plaže Ploče koju su godinama koristili mimo svih zakonskih propisa.

Osim razgovora o propagandi, kako saznajemo, Carević je pohvalio Kovačevića istakavši da je više nego spreman da postane gospodar SAO Nikšić. Treba podsjetiti da oduševljenje Carevića mladim svetosavskim kolegom ne treba da čudi s obzirom da je Kovačević veliki pobornik Ravnogorskog pokreta Draže Mihailovića, četničke ideologije, ali i novog velikosrpskog projekta ,,srpski svet“, što pokazuju fotografije koje su nedavno objavljene na društvenim mrežama.

Marko Šubara Kovačević – uvijek prati najnovije ravnogorske trendove

Režiser Marko Šubara i Trebješanin – zvijezda u usponu

Osokoljen posjetom SAO Budva i na krilima svetosavske ideološke osvješćenosti koja je došla pod dugogodišnjim uticajem njegovih učitelja prekaljenih četničkih vedeta Raja Mandića i Bata Carevća, Šubara je odlučio da krene u propagandni desant u trenucima kada je dejstvovanje Srbije, Rusije, Republike Srpske i domaćih izdajnika na Crnu Goru u punom zamahu.

Da li sučajno ili ne – najnoviji propagandni uradak ”Šubare and co.” produciran u Dragovoj Luci, uslijedio je samo par dana nakon što je ova stamena svetosavska nada posjetila SAO Budva. Samo pola sata nakon što je koalicija “Za budućnost Nikšića” saopštila da je mlada filmska zvijezda u usponu Luka Trebješanin napadnut i pretučen u Dragovoj Luci, Šubara je na društvenim mrežama podijelio sliku sa seta, na kojoj se vide on i Trebješanin.

Iako se na osnovu ove fotografije moglo zaključiti da Trebješanin nije pretrpio nikave povrede, mlada svetosavska zvijezda u usponu pokazala je zavidan glumački talenat i dokazala da nije slučajno glavna uzdanica produkcijske kuće ”Šubara and co.”.

Rajo Madnić – prekaljen: Uvijek tu za svoje saborce

Rajo i Bato Kokarda uvijek tu kad zatreba

Prekaljeni svetosavski asovi Rajo Madnić i Bato Kokarda jedva su dočekali da iskoriste propagandni zicer koji im je nabacio njihov mladi kolega Šubara.

Đe će Bato no kod Marića?

Mandić je ubrzo nakon što je na Facebooku izašao foto-tizer za film ”Šubara i mladi četnik u bolničkom krevetu”, požurio da sazove konferenciju da bi bombastično zatražio  od policije i Vlade da se kroz nekoliko sati otkriju nalogodavci i izvršitelji nasilja nad aktivistom Trebješaninom.

Iskusni Bato Kokarda je otišao korak dalje pa je na glavnoj propagandnoj ispostavi srpske BIA-e – Happy TV lamentirao o ”brutalnoj sačekuši koja se dogodila u Nikšiću”.

Podsjetimo, mladi Trebješanin, široj javnosti je postao poznat nakon kastinga za ulogu ”ugroženi Srbin” koji je održan početkom mjeseca u prostorijama Koalicije za budućnost Nikšića. Režiser i scenarista tog maestralnog propagandnog uratka takođe je bio je Marko Šubara Kovačević.

S obzirom na talente i potencijal kojim raspolaže podmladak svetosavskog kulta ,,krvi i tla”, da se zaključiti da će čuveno proročanstvo Dobrice Ćosića o ”lažima kao glavnom srpskom oružju”, i dalje biti sprovođeno predviđenom dinamikom.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

13 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sajo
28.02.2021-12:21 12:21

Evo kako su zapjevali Duet sa Batom poslije HAPPY telefonskog razgovora I njihova najdraza CETNICKA PJESMA !!

U mog djede
u mog djede, brada je do pasa
kosa mu se
kosa mu se ko more talasa

Moj stari djedo, sila je izgled’o

I danas je ljuta zmija
kokarda mu sija

Na njemu je
na njemu je deset ljutih rana
stari četnik
stari četnik željan je megdana

Dinara ga
Dinara ga sakrivala kažu
on se kleo
on se kleo u Đujića i Dražu

Milica
28.02.2021-12:24 12:24

Odlican tekst!

Aslan Bileca
28.02.2021-12:41 12:41

Ovdje zista mora da se uključi policija i tužilaštvo,ako je momak stvarno pretučen najstrožije kazniti počinioce.al ako nije krivičnu prijavu protiv aktera za laž i manipulaciju

gagi
28.02.2021-15:54 15:54
Reply to  Aslan Bileca

Aslane iz Bilece(navodno) poznajes li sugradjanku Bratic “popularnu”zenu cetnika.

Sara
28.02.2021-16:26 16:26
Reply to  Aslan Bileca

Iscenirano..cetnici zloupotrebljavaju ovog maloga..ima video o tome(kasting ugrozeni srbin..nevjerovatne lazi..

Andjela
28.02.2021-13:30 13:30

Smuci nam se od ovih likova!

Edw
28.02.2021-14:59 14:59

Ovaj mali je zavrtio mozak čitavoj grupi oženjenih muškaraca. Pogledaj samo kakve egzibicije izvode. Nisam iznenadjen da su ga konačno stavili u krevet.

Sara
28.02.2021-15:09 15:09

Odlicno opisano..sve istinito i otvoreno..

gagi
28.02.2021-15:52 15:52

Pa i juce su svi napisali po portala cista igra cetnicke zgonadije,a danas se evo i znaju “rezirer,sminker,producent i sl.”i glumac Trbjesanin i ostala bagra iz Drazinog fronta i uz “zacin”zvani Demokrate plagijatora Alekse Becica iz Balabana seockog fudbalera,a kakva su vodje govna ovi mladi izdancu su “vrh od govna”.

!!!
28.02.2021-15:55 15:55

Najzosniji epilog ovog ce biti da ce ovaj djecak zavrsiti ili u Dobroti ili u Jabuci,ako ga gore povuce srpstvo.A ovi reziseri nece smjeti,ni oni ni njihove porodice,glavu promolit u Niksic.I samo da dodam,djecak se slikao u cipelama u bolnickom krevetu.Mnogo ih je nadrljalo zbog selfija.Samo kazem…

Jok mori
28.02.2021-16:13 16:13

ovaj mališa na svakom snimku nosi istu maicu ????? rekao bi čovek da je sve unapred snimljeno pa se po potrebi seče i plasira ….???

Ivan
28.02.2021-20:22 20:22

Ovaj mali je prebijen samo po papirima koji ce Mitrovic namjestiti isto kao samom sebi da mu je pukla bubna opna i kad je Carevic stavio gips i makao ga sjutri dan. Ko vjeruje u price da ga je neko izbio nesto mu hvali ozbiljno

Roki
02.03.2021-08:14 08:14

Koji ste vi govnari, jeste li svjesni šta pišete? Tako mali, hrabri, a jadni. Zar to može zajedno?