Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

PETROL-SVETOSAVCIMA PO 20 EURA ZA AUTO-LITIJE ”Ako vam je malo, idite kod Dake”

U očajničkom pokušaju da odgovore na veoma uspješu patriotsku kampanju i buđenje Crnogoraca u Nikšiću velikosrpska koalicija ''Za budućnost Nikšića'' podržana od strane propalih Demokrata i četničko-izdajničke prirepak-partije URA, pokušavaju da kopiraju auto-proteste koje su ovih dana sprovodile slobodne patriote Nikšića

Velikosrpska lista ”Za budućnost Nikšića” koja zastupa interese Srpske napredne stranke (SNS) predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, na čijem je čelu mlada osvjedočena četnička nada Marko Šubara Kovačević, u velikim je problemima.

Nakon što su dobili ogromnu finansijsku i logističku podršku iz Beograda, Banja Luke, Moskve i Svetosavske crkve računali su da će prljavom propagandom, na krilima dobrog rezultata na nedavno održanim parlamentarnim izborima lako ostvariti cilj koji im je njihov beogradski nalogodavac Vučić postavio – formiranje SAO Nikšić.

Šljiva, kokarda, popovi, gibanica, gosti iz Srbije i RS – stvoreni uslovi za dobru auto-litiju

Međutim, ova četnička koalicija sa aspiracijama za asimilaciju Crne Gore nije računala da će patriotske snage žestoko da odgovore i da će snaga pro-crnogorskog bloka u Nikšiću doživjeti rapidan rast.

Aktivisti nezadovoljni apanažama

U očajničkom pokušaju da odgovore na veoma uspješnu patriotsku kampanju i buđenje Crnogoraca u Nikšiću velikosrpska koalicija ”Za budućnost Nikšića” podržana od strane propalih Demokrata i četničko-izdajničke prirepak-partije URA, pokušavaju da kopiraju auto-proteste koje su ovih dana sprovodile slobodne patriote Nikšića.

Velikosrpska koalicija ”Za budućnost Nikšića”, podržana od strane propalih Demokrata i izdajničke kombi partije URA, organizovaće danas takozvanu ‘‘Auto vožnju slobodnih Nikšićana u čast predstojeće pobjede”.

Daka bi možda dao i 50?

Logistika i finansijska podrška za ovu diverzantsku akciju dolazi iz Beograda. Iako organizatori tvrde da će ovo da bude auto-vožnja Nikšićana, u najavljenim kolonama biće najmanje stanovnika grada pod Trebjesom jer se očekuje dolazak velikog broja srpskih nacionalista iz Srbije i Republike Srpske. Veliki doprinos ovome dala je Vlada koja je otvorila granice Crne Gore za Srbiju i Republiku Srpsku i pored katastrofalne epidemiološke situacije.

DF i Daka na granici otvorenog konflikta

Kako saznaje portal Aktuelno iz vrha DF-a, Vučićev SNS obezbijedio je poprilična finansijska sredstava, pa organizatori ove auto-diverzije daju svima koji žele da se priključe po 20 eura i trećinu rezervoara goriva. Iako su dobili ogromnu finansijsku i logističku podršku, organizatori daju novčani minimum.

Daka i Šubara sa kultnim Mihailom Čađenovićem – Čakardijem vozačem i savjetnikom Andrije Raja Mandića za unutrašnju politiku: Šubara ne smije direktno na Daku jer ga je ovaj učio trikove političkih i drugih malverzacija

”Zbog toga što dobijaju ovako mizerne sume novca i samo trećinu rezervoara goriva, velikosrpski aktivisti, takozvani PETROL SVETOSAVCI koji nijesu samo iz Nikšića, već i iz okolnih država, su se u jednom momentu pobunili. Ipak organizatori su im poručili da ‘ako im je malo idu kod Dake (Davidovića)’, aludirajući da ovaj kontroverzni biznismen i kum premijera Zdravka Krivokapića,  daje veće apanaže”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Ove informacije potvrđuju da je sukob Vučićevih apartčika iz koalicije ”Za budućnost Nikšića” i liste kontroverznog biznismena Dake Davidovića doživio kulminaciju.

Davidović je nedavno po ko zna koji put nalogodavca DF-a Vučića nazvao ”nesrećnikom” i  ”psihopatom”, a interent aktivisti DF-a i beogradski tabloidi pod kontrolom šefa Srbije ni Davidoviću ne ostaju dužni, o čemu ćemo pisati u nekom od narednih tekstova. Zbog tog sukoba DPS je slobodan da širi svoj politički uticaj i diže rejting.

Ništa bez Svetosavske crkve

Direktnu logističku podršku na terenu danas će pružiti pripadnici Svetosavskog kulta ”krvi i tla” koji se vodi pod imenom OVG Srpska pravoslavna crkva (SPC).

Popovi, topovi, lopovi…

Učesnici autolitije okupljaće se danas ispred manastira svetog Luke u Župi i crkve svetog Joakima i Ane u Vidrovanu, a sve to im je omogućio v.d. šefa OVG SPC u Crnoj Gori Joanikije Mićović.

”Srpska pravoslavna crkva se, kao što je bio slučaj sa svim političkim dešavanjima u Crnoj Gori u posljednjih 30 godina, aktivno uključila u kampanju, a njihovo ljudstvo koje je uglavnom iz Srbije aktivno učestvuje u organizaciji svih političkih, paravojnih i subverzivnih akcija u Nikšiću”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Demokrate propadaju, URA sanja novu izdaju

U čitavoj ovoj konfuziji ostale dvije velikosrpske stranke Demokrate i URA potpuno su se pogubile.

Momo Koprivica i Aleksa Bečić: Najveći fanovi crnogorskog patriote, biznismena Brana Mićunovića

Nosilac liste “Mir je naša nacija” Momo Koprivica i sam je nedavno priznao da im aktivisti ništa ne koriste i da ”džabe bačaju pare na njih”, a rejting im je iz dana u dan sve gori. Demokratama ne pomažu ni povećanje apanaže koje izdvajaju za sigurne glasove i aktiviste, a čitava ta afera sa plaćanjem doprinijela je da se ta koalicija sada naziva “200 EURA JE NAŠA NACIJA”.

Kada je u pitanju četnička prirepak-partija URA, njihova taktika da pomognu velikosrbima da osvoje još jedan crnogorski grad ima sve manje izgleda da uspije, pogotovo što su njihove kvislinške akcije, kriminal i korupcija provaljene na državnom nivou.

Izdajnici – kolorizvoano

Demokratama i URA-i ne pomažu ni državni funkcioneri koji zloupotrebljavajući državne resurse i službeni položaj svesrdno agituju za svoje stranke, jer rezultati istraživanja govore da njihov rejting naglo pada.

Stoga nije ni čudo što će danas velikosrpske partije uz podršku stranih obavještajnih službi pokušati da iskopiraju patriotske akcije iskrenih Crnogoraca.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ivan
07.03.2021-12:17 12:17

VIDIO DAKA KAVE SU TO OLOŠI KOJE SU GA PLjAČKALE, PAMETAN ČOVJEK, DISTANCIRAO SE TIH ČETNIČKIH OLOŠI

Sara
07.03.2021-14:39 14:39
Reply to  ivan

Daka je na isti nacin cetnik-i ljubitelj antidrzavnih popova..a da ne pisem o njegovoj kriminalnoj istoriji..Mozda je ovo trik..ima neku drugu namjeru??

Rasko
07.03.2021-12:42 12:42

Srpska Elita 07-03-1918 Priprema PLANOVA -ZA PODGORICKU SKUPSTINU -07-03- 2021 Priprema planova za Niksicku Skupstinu sa Svetosavskim zastavama I CETNICIMA! Znali su Crnogorci sta ih ceka i sa koje IM strane najopasnije duva ( SRPSKI SVET) ovaj sovinizam prema Crnogorcima je gori od 1918 cus CETNICKIH IZJAVA -BORBA ZA SRPSKI NIKSIC-NA TV HAPPY!

gagi
07.03.2021-16:49 16:49

Evo Momo Koprivica zvani Pepa pigs(prade)ne moze ni sako zakopcati kako mu je “lose korito”u “sprzenoj”Crnoj Gori,a tek nesrecni plagijator maskota sela Balabani Aleksa Becic kikirez. A evo “stara blanja” iz Drazinog pokreta URA Becanovic,ek siroti,ostade joj samo “okvir”nije se ni u mladosti stedjela vise no kucka po ulicama.Blago domu i rodu.

ivan
07.03.2021-18:26 18:26

MOMCI 20 EURA VRIJEDNOSTI, DANAS PUKLI U NIKŠIĆ, PRIJE SE RTASTALI NO SASTALI, PA PA… NEMA VIŠE

prekomorač
07.03.2021-21:38 21:38

hahahha sto radite vi iz aktuelnog hahahhahaha najaci ste :)))

pero
07.03.2021-23:27 23:27

Drogirani pravoslavljem , nema im pomoci.
Lijek , lijecnicki tretman koji bi vodio ozdravljenju pacijenta , ne postoji a i za ovu cetnicku vlast!