Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Nikolić: Krivokapićeva najava promjene zakona o državljanstvu podsjeća na propalu ideju Koštunice

Kako je dodao, propala ideja Koštunice, iz vremena referenduma, bila je da se jednom broju građana Srbije, zahvaljujući dodijeljenom crnogorskom državljanstvu, omogući da svoje biračko pravo ostvaruju i u Crnoj Gori

Najava predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića o promjeni zakona o državljanstvu neodoljivo podsjeća na propalu ideju Vojislava Koštunice, saopštio je večeras poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić.

Kako je dodao, propala ideja Koštunice, iz vremena referenduma, bila je da se jednom broju građana Srbije, zahvaljujući dodijeljenom crnogorskom državljanstvu, omogući da svoje biračko pravo ostvaruju i u Crnoj Gori.

Krivokapić je prije nekoliko dana poručio da veliki broj građana koji godinama žive u Crnoj Gori, a još nijesu dobili državljanstvo, te da su zaslužili da se to pitanje konačno riješi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MACA
25.02.2021-07:43 07:43

Poruka BAJDENA -USA mir kao i prozapadni kurs Crne Gore ne može niko da ugrozi, posebno ne Srbija i Rusija, kao ni njihovi sljedbenici I izdajnici URA- u Crnoj Gori, pa maker oni i bili na vlasti”!