Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Monstat: Saradnja sa Ninamedia Kliping traje od 2019. godine, dok je ove godine ugovor produžen

''Nedostatak posebne službe u Upravi za statistiku koja bi se bavila digitalnim marketingom nas je opredijelila da kroz javni poziv angažujemo profesionalnu agenciju''

Zavod za statistiku Monstat reagovao je na izjavu funkcionera SD-a Miloša Maškovića koja se odnosi na ugovor koji Uprava za statistiku ima sa Ninamedia Kliping.

“Naime, saradnja sa Ninamedia Kliping iz Podgorice je počela mnogo ranije, tačnije, prvi ugovor je potpisan 23.9.2019, da bi se nastavio i u 2020. tačnije 17.9.2020, kao i 07.9.2022. tj. prije nego što je cijeli proces sprovođenja popisa počeo”, navodi Monstat.

Novi ugovor je, dodaju, potpisan 31.5.2023. godine sa Ninamediom, koji kao takav predstavlja samo produženje ugovora odnosno nastavak ranije saradnje sa navedenom firmom.

“Nedostatak posebne službe u Upravi za statistiku koja bi se bavila digitalnim marketingom nas je opredijelila da kroz javni poziv angažujemo profesionalnu agenciju čiji je predani rad opredijelio navedenu kompaniju da nastavimo saradnju i danas”, ističe se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve