Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Dao sam negativno mišljenje o pomilovanju osuđenog sveštenika, Milatović tražio da revidiram odluku

Ministar pravde Andrej Milović saopštio je da je odbio da da pozitivno mišljenje za pomilovanje sveštenika koji je osuđen zbog kriminalnih aktivnosti

Ministar pravde Andrej Milović saopštio je da je odbio da da pozitivno mišljenje za pomilovanje sveštenika koji je osuđen zbog kriminalnih aktivnosti.

-Dao sam negativno mišljenje da sveštenik koji je učinio krivično djelo treba da bude pomilovan, jer smatram da ne možete do devet sati da čitate liturgiju, a od devet da se bavite kriminalnom aktivnošću, a jedno svešteno lice je to radilo, rekao je.

Milović je, gostujući u emisiji “Minula neđelja” saopštio i da je i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović od njega tražio da takvu odluku revidira.

-Neko ima i takve poglede. Možda neko misli da sveštena lica mogu da se bave kriminalom, rekao je Milović ne precizirajući o kom svešteniku je riječ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
maestro
11.02.2024-23:04 23:04

Dokle će ovaj Milatović da se miješa u odluke predstavnika Vlade? Svak neka radi svoj posao, dosta je mešetarenja i muljanja od strane predsjednika.

Tihana
12.02.2024-02:15 02:15

Ne misli to neko svesteno lice Miloviću nego SVAKO SPC svesteno lice.

A pič… Jadov bi oslobodio i da je njega guzio

Milka
12.02.2024-11:07 11:07

Ma bravo Milovicu!Bravo

Krsto
12.02.2024-16:27 16:27

ne rekose nam ime tog popa da znamo…Pa da narod vise ne ide kod njega na pricest..i da ne salje zene i djecu njemu…Da je neki siromah ukra veknu hljeba ili prodavao dvije paklice cigara na ulici objavili bi mu ime..
Nije li sramota da prDosjednik Jakov Milatović stiti popa kriminalca jer su mu to naredili SPC i Vucic???