Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Milićević: Pozivamo Bečića da bude dosljedan do kraja i da uzme premijerski mandat od Mila Đukanovića

''Nimalo ne iznenađuje pokušaj Demokrata da omalovaže apsolutno sve dobro što je uradila 43. Vlada i što je u korist građana Crne Gore''

Komedija sa Demokratama u glavnoj ulozi se nastavlja. O foteljama pričaju članovi partije koji su zbog smjene Bečića mjesecima organizovali folkloraške skupove po Crnoj Gori na koje im nisu dolazili ni članovi najuže porodice, poručuje Nikola Milićević, predsjednik Asocijacije mladih SNP CG.

“Nimalo ne iznenađuje pokušaj Demokrata da omalovaže apsolutno sve dobro što je uradila 43. Vlada i što je u korist građana Crne Gore.

Demokrate su se fokusirale na SNP kao na svog najvećeg nеprijatеlja o komе trеba govoriti najgorе, najružnijе, najnеispravnijе, kako bi nam rušili uglеd. Svaku priliku koriste za kampanju protiv nas. Ali, rade uzaludan posao”, navodi Milićević.

Što se tiče Temeljnog ugovora sa SPC, da su se pitali Bečić i njegov mentor Bogdanović, nikad, dodaje on, ne bi bio ni potpisan.

“Demokrate javno kritikuju DPS, Bemaks i “hapse” Brana Mićunovića, Lazoviće i Milovića, a tajno prave dogovore upravo sa DPS-om za rušenje Vlade koja se borila protiv kriminala i korupcije.

Svakodnevna trabunjanja i napadi Demokrata na SNP će i dalje trajati, ali na to smo navikli. Međutim, sve se pokazalo 19. avgusta.

Sada pozivamo Aleksu Bečića da bude dosljedan do kraja i da uzme premijerski mandat od Mila Đukanovića. To je od početka njegov jedini cilj i to je svim građanima Crne Gore sada potpuno jasno.

Njegova mržnja prema Dritanu Abazoviću, GP URA i Vladimiru Jokoviću i SNP-u i obnevidjelost pred kojom je poklekao, su utrli put za sunovrat Crne Gore. Ali, to njemu ostavljamo na čast. Mada, nakon izjave časti koju je prije dvije noći svjesno bacio pod noge, o tome je iluzorno dalje govoriti”, zaključuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
21.08.2022-17:41 17:41

Sad i vi malo blejite i setajte po ulici nema vise vladanja i ministre nepismene postavljali rodbinu!