Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Vlada šarlatana, neznalica, političkih analfabeta i prevaranata

On je podsjetio na izjavu Krivokapića koji je kazao da je javni dug Crne Gore za tri mjeseca smanjen sa 103 na 88 odsto bruto domaćeg proizvoda, što je rezultat za koji su većini država potrebne godine.

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponovo je napao premijera Zdravka Krivokapića i ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića.

“Uhvatiš premijera i ministra finansija da javno lažu svoj narod i međunarodne partnere u vezi iznosa državnog duga i nikome ništa. U svakoj iole demokratskoj zemlji ova blamaže našeg dvojca Boni&Klajd izazvala bi političke konsekvence. Smjenu ministra koji je slagao premijera, ili izvinjenje premijera zbog laganja nacije ili ostavku premijera zbog 200 laži koje je izrekao za 200 dana”, naveo je Medojević.

On je podsjetio na izjavu Krivokapića koji je kazao da je javni dug Crne Gore za tri mjeseca smanjen sa 103 na 88 odsto bruto domaćeg proizvoda, što je rezultat za koji su većini država potrebne godine.

Za samo tri mjeseca smanjen je dug Crne Gore sa 103 na 88 odsto BDP (neto sa 82 na 77 odsto) – rezultat za koji većini država trebaju godine, saopštio je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

“Ali braćo, drugovi, eksperti, geniji, državni dug je 97,6 odsto BDP, a ne 88 odsto kako ste slagali. Prije dolaska ove Vlade državni dug je bio 3,6 milijardi eura ili 79,45 odsto BDP. Ova Vlada je povećala državni dug sa 3,6 milijardi na 4,097 milijardi eura ili za 18.19 odsto. Ova Vlada će, ipak ostati zapamćena kao vlada šarlatana, neznalica, političkih analfabeta i prevaranata. Čast izuzecima”, istakao je Medojević.

Vlada je, naglašava, i nastala kao čin velike prevare i izdaje.

“Oni što ih cini jedinstvenim jeste i nevjerovatna vezanost za fotelje i funkcije. Svjesni da su spletom okolnosti došli na ove pozicije, spremni su na sve samo da još jedan dan ostanu na funkciji. O ostavkama ne razmišljaju. Šta je javna odgovornost i kredibilitet ni ne znaju. Dva dana su pravili kampanju po medijima da su smanjili dug, a nakon mog  raskrinkavanja tih laži i suočavanja sa činjenicom da su u ovih šest mjeseci povećali dug za skoro 500 miliona eura junački su zaćutali. “Uhvaćeni smo u prevari. Ćuti. Ne pominji to više. Idemo dalje. Smišljaj novu laž. Reci Vukšiću da smisli neki napad na sveštenika ili tako nešto. To bi bilo dobro, da prekrije ovu laž sa dugovima” brzo su se dogovorili. I tako teku dani ove Vlade. Od laži do laži, do konačne propasti!”, navodi Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
noc i dan
28.06.2021-11:06 11:06

Medo 200 LAZI kazes za Krivokapica TI SI IZREKAO 20000 LAZI NE PITAS SE NISTA NAROD JE IZABRAO GOS .Krivikapica dug ce vratit EU niko ih nije tjerao da nam pozajmljuju zna EU da imamo samo volju nek njima sto rodi na kamen -ne zamaraj se to tvoj nije problem!