Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

SAČUVANA TRADICIJA: Miodrag Božović otjeran iz Nefčija

Božović se trenerskim poslom bavi od 2000. godine, a danas je 21. puta u karijeri dobio otkaz i primoran ponovo da mjenja sredinu.

Sve se u životu mjenja, samo jedna tradicija ostaje nedodirljiva, crnogorski “stručnjak” Miodrag Božović nikada u n nijednom klubu nije sastavio dvije cijele sezone i svuda je dobio otkaz prije isteka ugovora.

Božović je danas nakon neuspješne sezone u Azerbejdžanu, osvojimtek peto mjesto, dobio otkaz u klubu sa kojim je imao šampionske ambicije.

Božović se trenerskim poslom bavi od 2000. godine, a danas je 21. puta u karijeri dobio otkaz i primoran ponovo da mjenja sredinu.

U istoriji fudbala ostaće upamćen i kao jedini trener koji nije uspio da osvoji namještenu titulu, pošto je u proljeće 2017. godine tri puta za mjesec dana poražen od Partizana i otjeran iz kluba i prije kraja sezone.

U to vrijeme pojedini crnogorski novinar vršili su hajku na Dejana Savićevića da Božovića dovede na kormilo crnogorske reprezentacije, ali je očigledno predsjednik FSS poznavao “Grofa” bolje od svih i nije podlegao iskušenju da angažuje nekadašnjeg saigrača.

Božović sa klubom iz Azerbejdžana, i pored velikih ambicija, nije uspio da izbori čak ni plasman na evropsku scenu, a ko će biti njegova naredna žrtva za prodavanje malge moraćemo da sačekamo neko vrijeme.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
26.05.2024-17:24 17:24

Nema zime za Grofa,one opet kod “brace”u Rusiju,tamo je i stekao autoritet inapravio neke rezultate.