Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Spajić mijenja vlasništva nad nekretninama kako bi prikrio izvore prljavog novca od korupcije

Medojević je istakao da Spajić i njegova vanbračna supruga mijenjaju vlasništva nad nekretninama kako bi, prema njegovim riječima, prikrili prave izvore prljavog novca od korupcije

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević reagovao je na tvrdnje lidera Pokreta “Evropa sad” Milojka Spajića koji je kazao da je nekretninu u inostranstvu, koju je ranije spomenuo Medojević, kupio 2018. a prodao 2020. godine.

Spajić je takođe rekao da je taj priliv prijavio na svoj bankarski račun.

Medojević je, uz fotografije koje je priložio kao dokaz, naveo da Spajić i njegova vanbračna supruga mijenjaju vlasništva nad nekretninama kako bi, prema njegovim riječima, prikrili prave izvore prljavog novca od korupcije.

”Dana 30. januara 2023. godine u katastru je registrovan Spajić – i zabelježba da je podnijet neki zahtjev za promjenu upisa 27.12.2022. godine (4 dana nakon što sam objavio da ima nekretnine koje nije prijavio). Dana 5. februara 2023. godine, dan nakon javnog objavljivanja dokumentacije, u katastru se kao vlasnik pojavljuje njegova vanbračna supruga Vesna – i nema više zabelježbe od 27.12.2022. godine”, naveo je Medojević.

Kako je istakao, ovo znači da je do zahtjeva za upis promjena vlasništva došlo nakon objavljivanja inicijalnih informacija o imovini od 22. decembra 2022. godine.

Na kraju, pozvao je Spajića da ga tuži.

”U svakom slučaju postoje brojni mehanizmi za utvrđivanje upisa, prenosa, isplata. Tužili su me i optuživali i Medenica i Saša Čađenović…. Kako su tužili tako u i prošli. U Spužu”, poručio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krme
05.02.2023-20:14 20:14

Mislim da je Spajicu samo plus kad ga napada ova ženturača (sto bi rekao Veso Pejovic)

Tara
05.02.2023-22:08 22:08

za DF ..Milojkovo kandidovanje znaci rasipanje glasova..stim sto Mandic nece pobijediti..
Drugo..kako moze jedan pucista,,iz 2016godine da se kandiduje za Pres'ednika drzave??
Trece,kako jedan strani drzavljanin..moze biti politicar u nasoj drzavi…jos stoji pod sumnjom..da je drzavni novac rasturio..i doveo CG..zajedno sa Dritanom..i Damjanovicem na ivici ekonomskog propasti
Cetvrto..cula sam..da i Mandic..ima srbijansko drzavljanstvo..?? Sta sad..kako ce se odrzati izbori???