Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Krivokapić je u rodbinskim vezama sa Sašom Pekićem glavnim švercerom cigareta iz klana Grand

''Krivokapić je u rodbinskim vezama sa čovjekom koji je decenijma glavni za šverc cigareta za klan iz Granda. Radi se o izvjesnom Saši Pekiću koji je u prijateljskim vezama sa Krivokapićem. Sin Krivokapića je oženio ćerku toga Pekića, a on je glavni za šverc cigareta za ekipu iz Granda''

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević govorio je danas na pres konferenciji o švercu cigareta preko Luke Bar.

On je kazao da SAD očekuju od Crne Gore da riješi taj problem, kao i da je premijer Zdravko Krivokapić u rodbinskim vezama sa glavnim švercerom cigareta iz takozvanog klana ”Grand”.

”Krivokapić je u rodbinskim vezama sa čovjekom koji je decenijma glavni za šverc cigareta za klan iz Granda. Radi se o izvjesnom Saši Pekiću koji je u prijateljskim vezama sa Krivokapićem. Sin Krivokapića je oženio ćerku toga Pekića, a on je glavni za šverc cigareta za ekipu iz Granda. Krivokapić je u konfliktu interesa, i u ozbiljnim državama ne bi mogao da bude premijer. Očekujem se da se ovim putem oglasi”, rekao je Medojević.

Kazao je da u strukturama aktuelne vlasti postoje ljudi koji štite švercere cigareta, prije svega Pekića koji je, kako je kazao Medojević, ”u službama Crne Gore lociran kao glavni švercer”.

Optužio je i sina Krivokapića da ima veze sa ”jednom velikom stranom obavještajnom službom”.

”Da mi imamo adekvatnu agenciju, ANB bi upozorila premijera i sina mu, da ne treba da budu u kontatku sa tim licima iz službi. Krivokapić ne može da bude u Vladi jer ima konflikt interesa. Njegova partija biće finansirana od šverca cigareta, zato je smijenjen Aleksandar Damjanović. Luka Bar je puna cigareta”, naglasio je on.

Krivokapićeva Demohrišćanska partija će se, tvrdi Medojević, finansirati od šverca cigareta.

Pozvao je Krivokapića da se izjasni kakve su njegove veze sa Pekićem.

“Pozivam Krivokapića da odmah podnese ostavku, ili da objasni kakve su njegove veze sa Pekićem i da li zna da su Pekić i njegova kompanija Tehnomaks, koji rade za klan iz Granda, dugogodišnji šverceri cigareta. Takođe da objasni da li zna za veze njegovog sina sa jednom velikom stranom obavještajnom službom”, ističe Medojević.

On je kazao da ”ova vlada koju su sastavili dio SPC, suvlasnici Vijesti i jedan tajkun  koji se decenijam bavi švercom, nijesu dorasli izazovima koji su pred njima”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JoRadan
11.11.2021-16:16 16:16

Kada si 100% siguran, ima li u Crnoj Gori policija, prijavi,,za Cetinje ste imali policiju a i helikopter…Nepricaj punu nego prijavi, bas si slabic,

gagi
11.11.2021-19:26 19:26
Reply to  JoRadan

A ko, Medojevic., kukavica i lazavcina,spijun te iste policije samo da mu “neko”iz toga Granda ne otkine taj brljavi jezik,sto nije iskljuceno.

prijemislim
11.11.2021-21:04 21:04
Reply to  gagi

ko iz granda radi za krivog i spc prije će biti okinut nevo jezik medojevica

Sale
11.11.2021-21:31 21:31

E smece jedno nikakvo

Sale
11.11.2021-21:51 21:51

O Veso Pejovicu,ruke ti se zlatile

Katunjanin
11.11.2021-21:51 21:51

Poštovana redakcijo,
Mislim da ne trebate obraćati pažnju na bljuvotine Medojevića.
Više je ta ekipa iz Granda uradila za CG nego čitav DF. Ljubomora je čudo ali ni po ljudskosti Medo ne može ni da im pridje

Sok
12.11.2021-23:00 23:00

Zao mi je sto moram priznati da je Medojevic ovog puta ipak u pravu!

BEMAX IM DAO PROPUSNICU? Autoput otvoren za Krivokapiće uoči lokalnih izbora u MojkovcuAktuelno – rddigitalweb
24.11.2021-14:39 14:39

[…] predsjednik Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević optužio je nedavno premijera Zdravka Krivokapića da je u rodbinskim vezama sa glavnim švercerom […]