Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Krivi i Mickej u predstavi ”Kako prevariti i slagati Pljevljake”

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da se danas papagajski ponavljaju njegovi raniji stavovi o Termoelektrani Pljevlja, za koju smatra da nema perspektivu

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da se danas papagajski ponavljaju njegovi raniji stavovi o Termoelektrani Pljevlja, za koju smatra da nema perspektivu.

“Krivi i Mickej u predstavi “Kako prevariti i slagati Pljevljake”. Pogledi i šlemovi sve govore. Kad sam ja govorio da TE Pljevlja nema perspektivu i da se moraju tražiti održiva rješenja, direktor EPCG (bivši član Ravnogorske omladine) i njegov partijski drug (vlasnik praonice tepiha u Pljevljima) su me optuživali da sam neprijatelj Plievalja i da želim da zatvorim preko 1.000 radnih mjesta. Sad oni isti, stari plagijatori, papagajski ponavljaju moje stavove od prije nekoliko mjeseci”, naveo je Medojević na Fejsbuku.

On je upitao i kakav je stav predsjednika Skupštine i lidera Demokrata Alekse Bečića oko gašenja TE Pljevlja. “Lignit je naša nacija”, dodao je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Medojević: Krivi i Mickej u predstavi ”Kako prevariti i slagati Pljevljake” – CG Vijesti
12.08.2021-22:52 22:52

[…] Aktuelno […]