Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Hitno sazvati Vijeće za nacionalnu bezbjednost

Potrebna je hitna i sveobuhvatna istraga zbog vrlo zabrinjavajućih informacija u vezi sa švercom cigareta, poručuje Medojević

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević tražio je hitan sastanak Vijeća za nacionalnu bezbjednost, zbog, kako je rekao, vrlo zabrinjavajućih informacija u vezi sa švercom cigareta.

-Vrlo zabrinjavajuća informacija. Nadam se da je živ i zdrav. Duvanska mafija je likvidirala mnogo ljudi kad se osjetila ugrozenom. Njegove dužnosti koje je imao su sasvim izvjesno povezane sa aktivnostima oko šverca cigareta, pa se taj trag ne smije ignorisati u istrazi. Možda su razlozi nestanka i neki lični, ali duvansku mafiju ne treba ignorisati.
Ubijeni su šef operative DB, načelnik policije u Rozajama, dva savjetnika za bezbjednost Predsjednika drzave i urednik DAN Duško Jovanović. Kada se ugroze njihovi interesi zbog promjene političke volje vlasti oko šverca cigareta, mafija ubija. Potrebna je hitna i sveobuhvatna istraga. Cijenim da je neophodan hitan sastanak Vijeća za nacionalnu bezbjednost – napisao je Medojević u objavi na Fejsbuku povodom nestanka policijskog službenika Rudolfa Elezovića.

“>

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve