Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

DPS: Vučić raskrinkao suštinu obmane Spajićevih amandmana, a poniženi PES frustraciju pokušao da liječi na DPS-u

Žalosno je, dodaju, što je jedna nova partija na političkoj sceni, koja makar formalno mora da se zalaže za evropske vrijednosti, spala na to da piše irelevantne i nepotrebne amandmane da ne bi naljutila Aleksandra od Srbije, ali i domaće agente velikosrpskog nacionalizma koji Ratka Mladića i Radovana Karadžića zovu ratnim herojim

Pokret Evropa sad i njihov lider Milojko Spajić, nastavljaju da trpe poniženja od Aleksandra Vučića i režima u Beogradu, uprkos upornim nastojanjima da svojim postupcima udovolje apetitima aktuelnog predsjednika Republike Srbije i njegovih uslužnih radnika u Crnoj Gori. Frustraciju zbog toga što ih je šef iz Beograda raskrinkao u obmani u kojoj su besmislene amandmane predstavili kao čudesan uspjeh crnogorske diplomatije, PES je tradicionalno pokušao da usmjeri ka Demokratskoj partiji socijalista, navode iz DPS-a.

Žalosno je, dodaju, što je jedna nova partija na političkoj sceni, koja makar formalno mora da se zalaže za evropske vrijednosti, spala na to da piše irelevantne i nepotrebne amandmane da ne bi naljutila Aleksandra od Srbije, ali i domaće agente velikosrpskog nacionalizma koji Ratka Mladića i Radovana Karadžića zovu ratnim herojima.

“Ipak, imamo razumijevanja za traumu gospode iz PES-a, zbilja nije jednostavno u kontinuitetu trpjeti javno šamaranje od državnog vrha Srbije, a biti primoran da ćutiš i ne odgovoriš ni jednom jedinom riječju na stalna ponižavanja. Na kraju, državnom vrhu Srbije se mora priznati vještina da već četiri godine od svake nove vlade Crne Gore, naprave svog političkog poslušnika u rekordnom roku. Zato, kolege iz PES-a, ukoliko nastavite ponizno da ćutite, bez svijesti da je za vođenje državne politike, pored znanja, potrebno imati dostajanstvo i integritet, Aleksandar Vučić će nastaviti javno da vas ponižava pred domaćom i međunarodnom javnošću”, saopšteno je iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve