Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Državnost Crne Gore stala je u kutiju cigareta bez akcizne markice

Medojević novu Vladu optužio za šverc cigareta i rekao da su se u taj posao ugradili premijer, ministar finansija i direktora ANB-a

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević novu Vladu je optužio za šverca cigareta. Kaže da su se u taj posao ugradili premijer, ministar finansija i direktora ANB-a.

“Izgleda da su građani 21.05.2006. glasali samo za nezavisnost naše Carine od Carine SRJ. Jedino je bila važna nezavisnost i suverenost Carine. Ili makar carinskog terminala u Luci Bar. Samo da je nezavisna i vječna rampa na carinskom terminalu”, kaže Medojević u izjavi za medije.

Ističe da je sva istorija i državnost Crne Gore stala je u kutiju cigareta bez akcizne markice.

“Sav smisao države je da se nekoliko njenih vođa obogati na švercu i kriminalu, a da ostatak države budu njihove sluge”, ističe Medojević i dodaje da je od prošle nedelje nastavljen i “najznačajniji državni strateški projekat – šverc cigareta”.

“Dva, tri mjeseca je trajalo pregovaranje nove vlasti sa starim švercerima i dogovor je postignut. Iz posla nijesu isključeni ni “Grandovci”, ni “Mojkovčani”. Samo se ugradila nova vlast sa 50-100 eura po paketu. Otvoriće se i računi u Izraelu i sve će biti kao prije”, zaključio je Medojević.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve