Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović ”pecnuo” Milačića: Nadam se da nije odlučio da se razvodi kad predlaže ovakav zakon

Milačić je pred Odborom iznio predlog o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti kojim je zahtijevao da se uvede da država finansira samohrane roditelje

Interesantno je bilo na sjednici jednog od skupštinskih odbora. Pažnju je na društvenim mrežama izazvala je polemika između poslanika Demokrata Vladimira Martinovića i predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačić.

Milačić je pred Odborom iznio predlog o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti kojim je zahtijevao da se uvede da država finansira samohrane roditelje.

Međutim, kako su prokomentarisali na mrežama efektan odgovor dobio je od Martinovića.

”Ja imam par pitanja za gospodina Milačića. Nadam se da gospodin Milačić nije odlučio da se razvodi kada je predložio ovaj zakon”, saopštio je Martinović.

O bračnom odnosu poslanika Milačića govori se vrlo intenzivno na društvenim mrežama, nakon što je prošle godine na proljeće njegova supruga Žana Praščević Milačić uhvaćena u kompromitujućoj situaciji – kao suvozač u službenom automobilu koji je izazvao udes.

Vozač automobila zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić je zbog udesa uslovno osuđen, a u momentu događaja Kandić i Milačićka su bili funkcioneri Generalnog sekretarijata Vlade bivšeg premijera Zdravka Krivokapića.

Poslanik Marko Milačić o ovom incidentu nikada nije javno govorio, ali nerijetko je da i njegove kolege iz kluba Demokratskog fronta govore o ”delikatnom događaju”.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
27.12.2022-08:24 08:24

Ajde ne śekirajte se, neće joj ništa bit nije sapun pa da se izliže… Sve za Srpstvo, baš sve….

pomoc
27.12.2022-12:43 12:43

ZAŠTO DA IH FINANSIRA

MOŽE DA IM POMOGNE, ALI TERET SVEGA TREBA DA SNOSE RODITELJI. KAKO SU NAŠI STARI POSLIJE RATA PODIZALI DJECU. RADILI, mUČILI SI, IZVODILI DJECU NA PUT, I NIGDJE I NIKAD NIJESU TRAŽILI NIŠTA OD DRŽAVE, A NE SVI NA DRŽAVNA JASLA.

PA ČOVJEK NE STVARA PORODICU RADI DRŽAVE, NEGO RADI SEBE

Tihana
27.12.2022-14:38 14:38

Jelenko

Kemal
27.12.2022-16:26 16:26
Reply to  Tihana

Bruka i sramota…to jedna crnogorka nemože rodit,nema šanse.

Kemal
27.12.2022-16:24 16:24

Ako te još jednom ufatim,Naljutit ću se…

Milačka je rogonja hahahahah
27.12.2022-19:05 19:05

Nabila mu zana rogove smije mu se po podgorice zato je vazda ka manit naelektrisan ko struja hihihihihhihihihihihihihihihihihihihihi