Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

MARTINOVIĆ NE PRESTAJE DA BRUKA DRŽAVU: Predsjednica EBRD-a osjetila ”šarm” kolašinskog ”Balvana”

Basso je boravila u Crnoj Gori od 12. do 14. februara, a imala je sastanke na najvišem nivou u crnogorskoj Vladi i sa predsjednikom. Između ostalih, ona se sastala i sa Martinovićem koji je tom prilikom, kako saznajemo iz izvora bliskih njegovom kabinetu, ispoljio neviđen nivo prostakluka i nevaspitanja

Kontroverzno lice koje obavlja funkciju ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera  Vladimir Martinović  na dobrom je putu da pored afera i nestručnosti postane poznat i po nevaspitanju i konstantnom blamiranju Vlade i države Crne Gore.

Ogrezao u aferama, Martinović se ponaša kao samoreklamer i demagog, otaljavajući posao koji je dobio zahvaljujući međupartijskim zakulisnim dogovorima i na taj način samom svojom pojavom čini nemjerljivu štetu crnogorskom društvu.

Najnoviji ispad na Sajmu turizma u Berlinu, kada je na štandu kao pijačni prodavac sricao na svom maternjem ”srBskom” jeziku pred njemačkim turoperatorima i novinarima, istakao ga je kao favorita za blam godine, iako je tek mart.

Vladimir Martinović poznat i kao ”Balvan”, ”Šega” i ”Osvrtaj”: Hodajuća bruka!

Neznanje stranih jezika ’’Balvana’’ iz Bara Kraljskih došlo je do izražaja prilikom posjete Berlinu kada je kontroverzni ministar obrukao Vladu i državu Crnu Goru. Obrukao je naravno i sebe, ali to je nešto na što je ’’Osvrtaj’’ oguglao…

Ali tek što je javnost preko videa na društvenim mrežama upoznata sa Martinovićevim brukanjem države, Portal Aktuelno došao je do pouzdanih saznanja o još jednom blamu uzrokovanom izlivom nevaspitanja u toku sastanka sa predsjednicom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Odile Renaud-Basso.

Basso je boravila u Crnoj Gori od 12. do 14. februara, a imala je sastanke na najvišem nivou u crnogorskoj Vladi i sa predsjednikom. Između ostalih, ona se sastala i sa Martinovićem koji je tom prilikom, kako saznajemo iz izvora bliskih njegovom kabinetu, ispoljio neviđen nivo prostakluka i nevaspitanja.

Odile Renaud-Basso, nije znala što je snašlo

”Kada je sredinom februara predsjednica EBRD-a bila u posjeti Crnoj Gori, imala je između ostalog i sastanak sa ministrom Martinovićem. U toku sastanka dok je ona pričala ministar se igrao telefonom i kucao poruke što je nju iznerviralo. U jednom momentu je prestala da priča i zavladala je neprijatna tišina. Martinović je onda digao pogled sa telefona i ona mu rekla – ‘kad vi završite sa telefonom ja ću da nastavim’. On se zatim počeo pravdati da ‘piše poruke vezano za neke projekte’, a svi iz crnogorske delegacije su u zemlju potonuli od bruke”, rekao je naš izvor veoma blizak Martinovićevom kabinetu.

Jednom riječju – BLAM!

Nije ni čudo što Martinović nije na svom Facebook profilu podijelio informaciju da se sastao sa predsjednicom EBRD-a, što inače radi kad se sa bilo kim sretne, uz obavezno sponzorisanje da bi na društvenim mrežama ostavio utisak da nešto radi.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pero
09.03.2024-07:32 07:32

Odile Renaud-Basso,‘kad vi završite sa telefonom ja ću da nastavim’. On se zatim počeo pravdati da ‘piše poruke vezano za neke projekte .Svi su ovakvi Seseljevi DEMOKRATE -DA SLAZU- DA UKRADU- DA PODVALE Nema veceg zla i NEPISMENKA OD DEMPKRATO ko ovo ne vidi i glasa za ove pohare taj je za psihijatrije !!

Aloja
09.03.2024-08:07 08:07

Kreten

Balvan
09.03.2024-08:27 08:27

je balvan. Tu drskost, nevaspitanje, prostakluk i prinitivizam nijesam vidio na jedno mjesto sem kod ovog balvana. Pravi koritaš.

Piro Duljovic
09.03.2024-08:29 08:29

Ali zato ima su svom kabinetu velikog ,,stručnjaka,, za svaku rabotu, a posebno nečasnu. A to je, zna se, njegova eminencija državni sekretar prof.Mr dr Foto Žare (na magare), polivalentni stručnjak, kome najbolje ide liturgija o crkveno pojanje….Inače glavni pregovarač sa EU za poglavlje životne sredine.

Fahro
09.03.2024-08:43 08:43

Cus lazova na sastanku pise neke poruke vezane za projekat ! Sigurno poruke pise koliko ce da stavi u svoj Dzep -Lopov svjetski!Svi su ovkvi iz DEMOKRATA!!

Sofija
09.03.2024-13:44 13:44

Kao svi Demokrate.Podmukli,nevaspitani i tracare na kvadrat.Procitajte im samo saopstenja.A ovaj da nas nedje. predstavlja je bruka Crne Gore.Sirov,ne govori jezike, a ministar turizma, i jos nevaspitan.

džudović
09.03.2024-14:58 14:58

Vlado Martinović je pravi predstavnik politike Demokrata. To je partija ljigavaca koja je u ime naaaroda ojadila sudstvo tako što su rastjerali sudije, razara nam sektor bezbjednosti, partija koja je uvela DF u vlast i Mandića instalirala na mjesto predsjednika Skupštine jer im je smetao Zenka. Kraduckaju kao Vlado i ne buče sa ukradenim.