Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

TRANSFER BLAMA: Martinović pred njemačkim turoperatorima i novinarima ’’sriče’’ na srBskom, valjda da ga ’’čitav svet razume’’!?

Martinovića niko od prisutnih nije razumio, svojim sricanjem na srBskom jeziku je propisno obrukao državu, a Vladu Milojka Spajića predstavio u najgorem mogućem svijetlu. Mada, Martinovića treba razumjeti, jer se on po svemu sudeći rukovodio onom ''drevnom'' maksimom koju svaki pošteni velikosrbin nosi u srcu – ’’govori srBski da te čitav svet razume’’.

Kontroverzno lice iz Bara Kraljskih, koje obavlja funkciju ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera  Vladimir Martinović  ponaša se kao ortodoksni samoreklamer i demagog, otaljavajući posao koji je dobio zahvaljujući međupartijskim zakulisnim dogovorima.

’’Osvrtaj’’, ’’Balvan’’, ’’Šega’’, kako je u narodu poznat Martinović zbog brojnih afera u koje je umiješan, nije učinio ništa kao ministar, ako izuzmemo put u Dubai i Njujork, kao i protokolarne sastanke i promocije po Instagramu. Jedino po čemu je poznat su brojne malverzacije i sumnjive radnje o kojima Portal Aktuelno piše već duže vremena, ali i po tome da kad je u inostranstvu ne smije da se odvaja od prevodioca da se ne bi pogubio, jer ne zna da bekne ni riječ nekog stranog jezika!

Vladimir Balvan Martinović govori srBski da ga čitav ”svet razume”

Neznanje stranih jezika ’’Balvana’’ iz Bara Kraljskih došlo je do izražaja prilikom posjete Berlinu kada je kontroverzni ministar obrukao Vladu i državu Crnu Goru. Obrukao je naravno i sebe, ali to je nešto na što je ’’Osvrtaj’’ oguglao…

Delegacija Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, predvođena ’’Osvrtajem’’ Martinovićem učestvuje na Sajmu turizma ITB Berlin 2024. koji se završava danas.

Društvenim mrežama od juče kruži video na kojem se vidi i čuje kako se Martinović obraća njemačkim turoperatorima i novinarima na srBskom jeziku (koji je njegov maternji), dok okupljeni posmatraju u čudu možda i jedinog ministra turizma jedne evropske zemlje koji ne zna da bekne ni slovo stranog jezika.

’’Gosti su njemački turoperatori i novinari, a čovjek se obraća na našem jeziku, eto to ti je naš turizam’’, komentariše neko na videu koji kruži društvenim mrežama.

Martinovića niko od prisutnih nije razumio, svojim sricanjem na srBskom jeziku je propisno obrukao državu, a Vladu Milojka Spajića predstavio u najgorem mogućem svijetlu. Mada, Martinovića treba razumjeti, jer se on po svemu sudeći rukovodio onom ”drevnom” maksimom koju svaki pošteni velikosrbin nosi u srcu – ’’govori srBski da te čitav svet razume’’.

Blam izazvan sricanjem na srBskom jeziku pred zabezeknutim Njemcima, Martinović je pojačao time što je govor držao na štandu, što niko, a kamoli ministar, prije njega nije radio. Očigledno da je ”Osvrtaj” iz Bara Kraljskih ovaj sumanuti monolog koji je samo on razumio, izveo za domaću upotrebu da se predstavi kao da je nešto radio prilikom posjete Njemačkoj.

Nakon ovakvog nastupa, Martinoviću bi najbolje bilo da podnese ostavku i uputi se na Bjelasicu da utovaruje balvane, za što je dobro ispraksiran i jedino kvalifikovan. S obzirom da kontroverzni ministar-balvan obraza očigledno nema, nastaviće i dalje da blamira Crnu Goru neznanjem stranih jezika, diletantizmom, prljavom biografijom i sklonošću ka aferama. To je samo pokazatelj u kakvim vremenima izvrnutih vrijednosti živimo.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fahro
07.03.2024-08:43 08:43

Najneskolovanija i najveci nacionalizam koji nose sa sobom su —Demokrate –Jedan jedini ne razumije -strani jezik- gdje su skole zavrsili i sta su zavrzili????Sramota da prestavljaju CG u svijetu kad su svi do jednog okiceni Srbskim Cetnickim Nacionalizmom-Partija Pihpihpihpih !!!!

Tara
07.03.2024-09:56 09:56

Sprdnja…

Nikola
07.03.2024-12:22 12:22

Nema bolje reklame NE DOLAZITE KOD NAS, VAŠ BALVAN
Njemci mislili da bleji intelektukac

Gajo
08.03.2024-07:17 07:17

A viđiiiii balvanaaa
Ne zna đe se nalaziiii

MARTINOVIĆ NE PRESTAJE DA BRUKA DRŽAVU: Predsjednica EBRD-a osjetila ”šarm” kolašinskog ”Balvana” | Skala radio
09.03.2024-09:17 09:17

[…] Najnoviji ispad na Sajmu turizma u Berlinu, kada je na štandu kao pijačni prodavac sricao na svom maternjem ”srBskom” jeziku pred njemačkim turoperatorima i novinarima, istakao ga je kao favorita za blam godine, iako je tek mart. […]