Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

LP: Ovo je najava haosa, ostavka Vlade jedini način da se smanji šteta budžetu

U toj partiji ocjenjuju da je Vlada još jednom pokazala da je nesposobna da vlada i da očuva osnovne normalne tokove života ovoga društva i države

Najava Vlade da neće usvojiti Zakon o budžetu u zakonskom roku do 31. decembra najava je haosa i potpunog rasula koje nas ubrzo čeka i praktično nas uvodi u vanredno stanje. Jedini način da se izbjegne takav krah i da se barem malo smanji šteta koju najavljuju jeste da Vlada hitno podnese ostavku i vrati mandat Skupštini Crne Gore, saopštili su večeras iz Liberalne partije.

U toj partiji ocjenjuju da je Vlada još jednom pokazala da je nesposobna da vlada i da očuva osnovne normalne tokove života ovoga društva i države.

“Nakon sramotnih epizoda sa tajnim zaduživanjem, donošenja Zakona o slobodi vjeroispovjesti iza leđa javnosti, imenovanja kontroverznih kadrova sumnjive pozadine na najviše i odgovorne funkcije te potpunog bezakonja i nepoštovanja procedura, pitamo se iz kakvog moralnog kapitala ova Vlada uopšte crpi svog legitimitet”, navode Liberali.

Kako zaključuju, uvođenje države u vanredno stanje i ostavljanje države bez budžeta gotovo pola godine neviđeno je u modernoj istoriji Crne Gore, ali je i prepoznatljiv manir ove vlasti i na lokalnom i državnom nivou, ali za to neko mora da snosi odgovornost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve