Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LP Kotor: Lokalna vlast zabranom promocije knjige dokazuje svoju ideologiju

Nedozvoljavajući da se u sali, kojom upravljaju, održi promocija knjige ''Najviši zločini u svijetu'', ističe predsjednik kotorskog LP-a Vido Drašković, ''pokazuje ideologiju Kotorske aktuelne vlasti''

Opštinski odbor Liberalne partije (LP) Kotor najoštrije je osudio odluku menadžmenta JU Kulturnog centra ”Nikola Đurković “Kotor, da ne dozvole, u sali centra, Crnogorsko Američkoj asocijaciji Cetinje promovisanje knjige “Najviši zločini u istoriji”.

“Ovim činom potvrđena je ona narodna “vuk dlaku mijenja,ali ćud nikad”. Maskirana u demokrate I humaniste ,aktuelna Crnogorska vlast, ne može sakriti svoje ideološko opredelje. Ne osuđujući čin proglašenja koljača za svece može se zaključiti da ga podržavaju. Maskirajući zločin,prikazuju ga kao dobro humano djelo.Vještim maskiranjem demokratiju i humanizam prikazuju kao svoje opredeljenje i to toliko vješto rade da i najsumnjičaviji pomisle da je tako. Svjesni značaja svakog čina i učinka razotkrivanje istine u službi izbora mjesta naše države u zajednici civilizovanih naroda, čvrsti da u namjeri, koristeći demokratsko pravo, u svemu pa i na skidanje maska sa zločina Crnogorsko Američka asocijacija je društvu ponudila knjigu “Najviši zločini u svijetu”, saopštio je predsjednik kotorskog LP-a Vido Drašković.

Nedozvoljavajući da se u sali, kojom upravljaju, održi promocija knjige “Najviši zločini u svijetu”, ističe on, “pokazuje ideologiju Kotorske aktuelne vlasti”.

“Odluka menadžmenta JU Kulturnog centra “ Nikola Đurković” kotor,centra koji nosi ime narodnog heroja,borca protiv nacističkih zločinaca da nedozvoli promociju knjige u njegovoj sali,ponašanje predsjednika Opštine Nikšić,kao I što je orkestriranim divljanjem,pod zaštitom policije,grupa muškaraca je spriječila Ukrainski bend “Ljapis” da održi koncert u Budvi je ideološko opredeljenje Crnogorske vlasti”, dodao je Drašković.

Ovo je, po riječima Draškovića,  ogledalo države kojoj na visoku državnu funkciju sjedi, kaže on, “mali čovjek, veliki prevarant i manipulator”.

“Postavlja se pitanje: kuda, ovakvim ponašanjem, Vlada vodi Crnu Goru, i koje vrijednosti baštini”, zaključio je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve