Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Lekić: Vlade neće biti, znam da će se poraženi 2020. obradovati

Lekić je poručio da je Crna Gora na raskrsnici racionalnog i iracionalnog puta.

Koalicija Mir je naša nacija danas je došla sa potpisima za sjednicu Skupštine na kojoj bi se izglasala 44. vlada, kazao je mandatar Miodrag Lekić.

On je kazao da je danas tu u tom svojstvu te da se trudio da sve bude javno.

“Stigli smo na sastanak s potpisima (za zakazivanje vanredne sjednice parlamenta) i dogovorenim planom dinamike u vezi ovog procesa. Učinio sam da sve bude javno, i to je princip koji je realizovan. Uspio sam da zadržim dostojanstvo zemlje, da se o njenoj vladi odlučuje o Crnoj Gori. Treće, rekao sam da će vlada biti ozbiljna ili je neće biti. Neće je biti, a ko je bio ozbiljan – nek građani protumače. Mnoge snage poražene 2020. će se obradovati”, istakao je nakon sastanka lidera skupštinske većine, na kom nije postignut dogovor o konstituisanju vlade.

Lekić je poručio da je Crna Gora na raskrsnici racionalnog i iracionalnog puta.

”Znam da će se obradovati stranke poražene 2020. godine” dodao je on.

Rekao je da ne želi da spekuliše da li se radi o nekim međunarodnim uticajima ili pokušajima da se obezbijedi trajanje tehničkoj vladi.

Upitan da li je tačno da se sreo sa Porfirijem rekao je da je “tu kolosalnu stupidnost” i on pročitao ali da to nije tačno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
04.01.2023-15:33 15:33

Nije PORAŽEN oni koji IZGUBI nego je PORAŽEN oni koji se ne UMIJE NAĆ.

BMX
04.01.2023-16:30 16:30

Litijasi, putinisti, velikosrbi, kleronacionalisti, srednjovjekovni zaostali i zatucani mrzitelji svoje drzave su sa ovom mrtvorodjenom tzv vladom dosegli svoj vrhunac i zenit cime su pokazali i dokazali svoju nesposobnost, neznanje i rusilacku sklonost svemu sto predstavlja neizbjeznu evropsku i civilizacijsku buducnost ove zemlje koju su pokusavali (i dalje ce to bezuspjesno pokusavati) da zaustave i vrate nas u balkansko blato 90 -tih. Sad sledi strmoglavi pad na svim nivoima…

COL
04.01.2023-17:38 17:38

Za divno čudo da istorijskim pregovorima nije niko osim Lekića bio iz mnogobrojne stranke DEMOSa. Hahaha…