Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Crna Gora pouzdan partner ReSPA

Kako je saopšteno iz Ministarstva vanjskih poslova, Krivokapić se danas sastao sa direktoricom ReSPA Majom Handjiskom Trendafilovom

Crna Gora će, kao i do sada, biti odgovoran i pouzdan partner Regionalne škole za javnu upravu (ReSPA), kazao je ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić i dodao da vjeruje da će ta organizacija nastaviti da promoviše najnovije standarde u reformi javne uprave.

Kako je saopšteno iz Ministarstva vanjskih poslova, Krivokapić se danas sastao sa direktoricom ReSPA Majom Handjiskom Trendafilovom.

„Krivokapić je izrazio uvjerenje da će ReSPA nastaviti da promoviše najnovije standarde u reformi javne uprave, koja predstavlja jednu od ključnih oblasti na putu ka Evropskoj uniji (EU)“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Krivokapić je istakao značaj logističke podrške ReSPA-e crnogorskim institucijama u pripremi zakona.

Iz MVP-a su naveli da je tokom razgovora izražena spremnost da se intenziviraju aktivnosti u pravcu jačanja regionalne saradnje, kao i većeg angažovanja evropskih partnera po pitanju članstva Crne Gore u EU.

„Krivokapić je istakao da će naša država, kao i do sada, biti odgovoran i pouzdan partner ReSPA-e, posebno imajući u vidu da je to jedina regionalna organizacija sa sjedištem u Crnoj Gori“, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve