Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

”Zajedno gradimo Kolašin”: Povući iz štampe kalendar opštinskog preduzeća Vodovod DOO štampan pod nazivom ”srpska tradicija”

''Iznenađeni smo postupanjem mladog direktora Miloša Pekovića sa kojim smo do sada kao odbornici imali korektnu saradnju i koji je pokazao volju da nagomilane probleme u Vodovodu rješavamo na korist svih građana Kolašina'', kazali su iz te koalicije

Povodom fotografije koja kruži društvenim mrežama, na kojoj je prikazan kalendar za narednu godinu opštinskog preduzeća Vodovod DOO štampan pod nazivom “srpska tradicija” odbornički klub Pokreta “Zajedno gradimo Kolašin” daje sljedeće saopštenje.

“Iznenađeni smo postupanjem mladog direktora Miloša Pekovića sa kojim smo do sada kao odbornici imali korektnu saradnju i koji je pokazao volju da nagomilane probleme u Vodovodu rješavamo na korist svih građana Kolašina”, kazali su iz te koalicije.

Takođe, ddaju, podsjećamo mladog direktora da ne rukovodi privatnim kafićem, gdje može da štampa kalendare prema sopstvenom nahođenju i u skladu sa svojom nacionalnom pripadnošću, već javnim preduzećem čiji je osnivač Opština Kolašin i kojem vodu plaćaju svi stanovnici opštine, ma kako se oni izjašnjavali.

“Ovakvim svojim potezom mladi direktor u jeku popisa stanovništva dijeli građane Kolašina na one koji pripadaju srpskoj tradiciji i one koji ne, koristeći javni novac za promociju sopstvenih nacionalnih i političkih uvjerenja”, navode u saopštenju.

Poručuju da, ukoliko je želio da građane Kolašina, redovne platiše i zaposlene u Vodovodu počasti kalendarom za narednu godinu mlađani direktor je imao pregršt motiva koji su u ovom gradu svima bliski i zajednički, od Veljka Vlahovića, manastira Morače, prirodnih ljepota planine Bjelasice, Biogradskog jezera, Danilovog mosta i ostalih motiva.

“Pozivamo direktora Vodovod DOO Kolašin, Miloša Pekovića da navedeni kalendar povuče iz štampe i građane Kolašina počasti kalendarom sa motivima Kolašina grada svih nas – Kolašinaca”, zaključuje Klub odbornika Pokreta “Zajedno gradimo Kolašin”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Artur
24.12.2023-15:44 15:44

Kanalizacija i jeste srpska tradicija…nema ništa sporno.

džudović
24.12.2023-19:01 19:01

Direktor ovog kolašinskog preduzeća je Miloš Peković član Opštinskog odbora demokrata u Kolašinu. Ovo je vojnik Vladimira Martinovića, zvanog “šega” koji je utekao iz KL i ostavio grad u haosu. Evo sada se asfaltiraju zaleđene ulice, a popravljaće ih na proljeće. Kolašinske Demokrate su Amfilohijev isprdak koji hože da mu pravi spomenik parama svih nas građana! Na sljedećim ih izborima više nema. Ne znam da li članovi u KL podržavaju Ljalja i Bogdanovića koji se evo ne razdvajaju ni po partijskim funkcijama. No, zajedno su jači!?

Nikola
24.12.2023-20:02 20:02

Originalno i istinito
SRPSKA TRADICIJA KANALIZACIJA

Mateševo
24.12.2023-20:47 20:47

Od kako četnici i posrbice ufatiše vlast, i Kolašinu se piše loše!!

Plamenac
24.12.2023-22:20 22:20

Po-cetnicka “srpska tradicija”“” dala je sljedeće saopštenje.”
potkrala im se mala greska u naslovu ..napisali su Zajedno gradimo Kolašin”:A trebalo je ”Zajedno Kradimo Kolašin”:Dakle K kradimo a ne gradimo…
Upstalom Vladimir Martinović zvani “šega” nikad u zivioti nije svojim rukama nista sagradio osim sto je pokaziivo srednji prst i krao drva i sve ostalo sto mu padne saka