Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Zajedno gradimo Kolašin: Martinović još jednom pokazao da mu inicijative građana i potrebe grada iz kojeg je potekao nijesu prioritet

''Ovo je već postao manir 'slučajnog ministra' da, kada se pomene njegov grad Kolašin, iznenada 'zanemogne', jer je 'vruće krompire' i probleme ostavio svojim partijskim kolegama da rješavaju'', poručili su iz Pokreta

Ministar Vladimir Martinović koji prije dva dana, navodno, nije bio u mogućnosti da prisustvuje sjednici Skupštine opštine Kolašin, na kojoj se raspravljalo o važnoj inicijativi građana vezanoj za zahvatanje rijeke Ljevaje i osnježavanju na ski centrima, danas je prisustvovao otvaranju tunela „Klisura“, poručili su iz Pokreta “Zajedno gradimo Kolašin”.

Na ovaj način, prema njihovim riječima, je “predsjednik pobegulja“ još jednom pokazao da mu inicijative građana i potrebe grada iz kojeg je potekao, kako kažu, “nijesu prioritet”.

“Ostavljajući na taj način svoje partijske kolege na cjedilu da oni, umjesto samog ministra turizma, građanima Kolašina objašnjavaju zbog čega je projekat osnježavanja prioritetan za grad. Ovo je već postao manir “slučajnog ministra“ da, kada se pomene njegov grad Kolašin, iznenada “zanemogne”, jer je “vruće krompire” i probleme ostavio svojim partijskim kolegama da rješavaju. Na njegovu nesreću, mandat Vlade je ograničen, pa će se pred sljedeće izbore vratiti u Kolašin da se za naklonost građana bori na oproban način – praznim obećanjima”, poručuju iz Pokreta “Zajedno gradimo Kolašin”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve