Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

KLASIČNI POLITIČKI NOKAUT Pogledajte kako je Bošković ZAKUCAO Abazovića

Nakon što je Abazović teatralno pokazao fotografiju iz 1996. godine na kojoj je predsjednik Crne Gore, sa navodnim pripadnicima škaljarskog klana, dobio je direktan odgovor od Boškovića

Poslanik DPS-a Predrag Bošković na današnjoj sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost “politički je nokautirao” kontroverznog  premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Nakon što je Abazović teatralno pokazao fotografiju iz 1996. godine na kojoj se vidi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, sa navodnim pripadnicima škaljarskog klana, dobio je direktan odgovor od Boškovića.

”Na niske ste grane spali kad ste sliku iz 1996. prikazali kao krunski dokaz povezanosti Mila Đukanovića sa ‘Škaljarskim klanom’, koji je nastao 2014. godine. A osim toga, ne znam jesu li tada sva ta lica bila punoljetna i čime su se bavila”, dodao je on.

Bošković je zatim pokazao fotografije na kojima se vidi Abazović sa sumnjivim osobama za koje se spekuliše da su dio kriminalnog miljea.

Rekao je i kako Milu Đukanoviću zamjera na nečemu.

“Na tome što je sjedio sa šefom ‘Škaljarskog klana’ i šefom operacija ruskih bezbjednosnih službi”, kazao je on, a potom pokazao fotografiju Đukanovića sa Abazovićem.

 

Prema njegovim riječima, Abazović je dobio informaciju od Miroslava Lajčaka, izvještaj Stejt dipartmenta i ambasadora, o njegovoj odluci da smijeni Sava Kenteru.

“Na taj način ste presjekli aktivnost koja prema njihovim inforamcijama, mogla da dovede do vas ili vaših saradnika. I u jednom i drugom slučaju. Da bi se ta priča zaustavila. Da li je duvan samo paravan za sve te aktivnosti?”, naglasio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Oko
12.10.2022-18:09 18:09

Bravo, gospodine Boškoviću, tako se to radi!

Pe Pera
13.10.2022-11:36 11:36
Reply to  Oko

Zna se da su Škaljarci u srcu Milu!!!! Tako se to radi, što bi reka narod, čime se budala ponosi, pametan se stidi…..

Oko
12.10.2022-18:09 18:09

Bravo, gospodine Boškoviću, tako se to radi!

nenad_mne
13.10.2022-11:31 11:31

Abazu je bitno da nešto kaže, pokaže…da potroši vrijeme i da “zamuti” vodu, a koliko je to logičko, ko te pita! Čudi me da se prijeća bilo čega kada se ne može sjetiti ko mu je ponudio 21 milion! Možda je za njega to nebitna cifra?