Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Kaluđerović: Obezbijedićemo produženi boravak u školama za djecu do četvrtog razreda

Prema njenim riječima, imajući u vidu sve izazove, ali i posljedice savremenog načina života, SNP se zalaže za ponovno uvođenje domaćinstva kao obaveznog ili barem izbornog predmeta u osnovnim školama

SNP se zalaže za savremen, održiv i pristupačan sistem predškolskog i osnovnog obrazovanja, koji će omogućiti i roditeljima i djeci da kroz taj proces prođu na najbolji mogući način, poručila je Slađana Kaluđerović, kandidatkinja za poslanicu SNP-DEMOS-ZA TEBE.

“Zato se zalažemo za obezbjeđenje produženog boravka u školama za djecu do četvrtog razreda osnovne škole, kao i da bolovanje roditelja zbog bolesti djeteta do 14 godina bude plaćeno 100 odsto. Podržavamo to što će osnovci od naredne školske godine izučavati medijsku pismenost kao izborni predmet, jer smatramo da je to korak u pozitivnom pravcu i jedan od načina pripreme djece za što bolje snalaženje u savremenom svijetu”, kazala je ona.

Prema njenim riječima, imajući u vidu sve izazove, ali i posljedice savremenog načina života, SNP se zalaže za ponovno uvođenje domaćinstva kao obaveznog ili barem izbornog predmeta u osnovnim školama.

“Za bolje obrazovanje, ZA TEBE i za Crnu Goru”, zaključila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Markoo
27.05.2023-19:49 19:49

Koja je ova dama?!!
Blla…..