Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Huter: Razobličena nova laž PES-a, ekipa amatera koja pravi štetu državi i izaziva diplomatske skandale

On je reagovao nakon što je Stejt department za Radio Slobodna Evropa (RSE) demantovao da Sjedinjene Države posreduju u predaji dva amandmana Vlade Crne Gore na tekst rezolucije o Srebrenici, što je 5. maja objavio portal Radio-televizije (RTCG) Crne Gore

Razobličena nova laž PES-a. Ekipa amatera koja iz dana u dan pravi štetu državi i izaziva diplomatske skandale, saopštio je polsanik DPS-a, Oskar Huter.

On je reagovao nakon što je Stejt department za Radio Slobodna Evropa (RSE) demantovao da Sjedinjene Države posreduju u predaji dva amandmana Vlade Crne Gore na tekst rezolucije o Srebrenici, što je 5. maja objavio portal Radio-televizije (RTCG) Crne Gore.

“Najmanje što javnost očekuje je izvinjenje i ostavku onih koji su odgovorni za ovu blamažu”, naveo je Huter na društvenoj mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
08.05.2024-15:47 15:47

PES me neodoljivo podśeća na pevaljku koja ubode jedan ljetni hit, a onda da bi trajala dozvoljava da nju bodu sreda svi. Osionost i nekultura sa odsustvom stida je po Frojdu odraz veoma niskog IQa. Suditi o nekim ljudima kvalifikativima paušalno i neselektivno je suđenje iz mržnje bez osnova ljudskosti. Šta su se to nečasno uradili ili se obogatili: Živković, Rakočević, Vuković Kuč, Savković Vukčević, Nikolić, Mugoša ili bilo koji sa liste ,,zajedno”. Poštovana gospodo tridesetokolovozići, dali ste se na vrijeme prestrojili, dali ste za Jakova ili za kako Jakov reče, onog prevaranta i lupeža? dali će te svakog ko… Pročitaj više »