Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

Jakšić-Stojanović (PES): URA diskvalifikovana ako bude imala veze sa slučajem Kvon

Gostujući na Televiziji Vijesti je rekla da će u tom pokretu razgovarati sa svima osim sa Demokratskom partijom socijalista (DPS)

Ukoliko se dokaže da Dritan Abazović i Filip Adžić (URA) imaju neke veze sa slučajem Do Kvon sigurna sam da su se sami diskvalifikovali kada su u pitanju pregovori u vladi, poručila je Anđela Jakšić Stojanović iz Pokreta “Evropa sad”.

Gostujući na Televiziji Vijesti je rekla da će u tom pokretu razgovarati sa svima osim sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

– Razgovaraćemo i sa Bošnjačkom strankom. Milsim da je ljekovito za Crnu Gori, DPS i njegove koalicione partnere da budu u opoziciji i da će tako dati mnogo veći doprinos razvoju crnogorskog društva – poručila je Jakšić Stojanović.

Ukazala je na to da je bilo previše prejakih i pregubih riječi na relaciji GP URA – Pokret Evropa sad.

– Tačno je da su pojedini funkcioneri Pokreta Evropa sad rekli da će izaći iz pokreta ukoliko se napravi koalicija sa URA. Tačno je i da je Spajić rekao da ne vidi URA u vladi. Sačekala bih, tu odluku ne donosi nijedan funkcioner pokreta pojedinačno, niti lider, već postoji glavni odbor partije koji će donijetu odluku o našem nastupu i koaliciji – kazala je ona.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve