Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Dragović: Na osnovu stava DNP-a može zaključiti da oni ipak neće napuštati vlast dok PES ostane onakav kakav je bio i do sada

''PES sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana''

Pokret Evropa sad (PES) sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana, poručio je poslanik te partije Darko Dragović.

– Hvala kolegama iz DNP-a što nas podsjećaju na naša obećanja i predizborni program – rekao je Dragović, te dodao da se na osnovu stava Demokratske narodne partije (DNP) može zaključiti da oni ipak neće napuštati vlast dok PES ostane onakav kakav je bio i do sada.

– PES neće čuvati svoje funkcionere za koje budu postojali jasni dokazi i osnovana sumnja da čine krivična djela. Takođe, neće braniti bilo kome da koristi svoja ustavna ovlašćenja, pa i u dijelu promjene Ustava na način i u proceduri kako to Ustav Crne Gore predviđa – dodao je Dragović.

Isto tako, kazao je on, PES neće mijenjati krivični zakon koji već predviđa da ne zastarijeva vođenje krivičnih postupaka za krivicna djela korupcije i neće dozvoliti povratak Demokratske partije socijalista (DPS) na vlast.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
25.05.2024-20:13 20:13

Pročulo se eterom da će neke glavešine biti abortirani ili da će se samopobaciti, pa je došlo do pobune fotelja i njihov žestok protest. Razgraktale se fotelje do neba se čuje, ne daju da se razdvajaju od sadanjih śedača. Pošto fotelje nijesu živa bića i ne mogu klikovati onda umjesto njih viču veličanstveni nosači veličanstvenih guzica, koje svaki dan brane napadnute fotelje. Da bi sve bilo veličanstvenije, veličanstveni nosači veličanstvenih guzica, izjaviše da od śutra neće śeđeti na guzici već na trbuh, a sve kako te fotelje ne bi bile stalno vrijeđane, a iz drugijeh razloga. Dakle u konačnici, protestanti… Pročitaj više »