Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

Spajić: Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa sad

On je kazao da su uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud suština Evrope Sad

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

On je, u objavi na društvenoj mreži Iks, kazao da su uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud suština Evrope Sad.

“Trump razmišlja o programu koji je u suštini Evropa Sad. Koji je sad izgovor podržavaocima Trump-a iz regiona da kritikuju naš program? MAGA 2024, Evropa Sad još od 2022! Uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizma, uspjeha, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud- to je suština Evrope Sad”, napisao je Spajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
18.06.2024-03:03 03:03

Sustina pokreta Velika Srbija sad Evropa nikad je podrivanje Crne Gore ukidanje njene drzavnosti i davanje CG u miraz Vucicu…Trampove reforme nemaju veze s privredom niti preduzetnistvom..Jer da je on iole uspjesan privrednik ne bi cak 7 puta bankrotirao,,Dakle sve vrijeme mu neko mocan pomaze da on ostane u igri…Njegove poreske reforme su u tome da sirotinja placa veci porez a bogatasi malo ili nista..Sirotinja takodje treba da placa visoke carine na uvoznu robu a privatne firme na repromaterijale.. To znaci centralizaciju,tj male firme ce propasti a velike biti jos bogatije…Tramp inisistira na korisenju gasa i nafte i protiv je… Pročitaj više »