Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Novović sa Nefjuom: SDT ostaje posvećen borbi protiv visoke korupcije

''Tokom sastanka, razgovarano je o dosadašnjim rezultatima Specijalnog državnog tužilaštva, izazovima sa kojima se suočava u svom radu, kao i različitim modalitetima dalje saradnje i konkretne podrške'', navodi se u saopštenju.

Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović održao je juče sastanak sa Koordinatorom Stejt Departmenta za globalnu borbu protiv korupcije Ričardom Nefjuom i ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke, saopšteno je iz SDT-a. Novoviće je poručio da SDT ostaje posvećeno borbi protiv visoke korupcije.

”Tokom sastanka, razgovarano je o dosadašnjim rezultatima Specijalnog državnog tužilaštva, izazovima sa kojima se suočava u svom radu, kao i različitim modalitetima dalje saradnje i konkretne podrške”, navodi se u saopštenju.

Ističe se da je Nefju izrazio podršku Specijalnom državnom tužilaštvu, dok je glavni specijalni tužilac Novović iskoristio priliku da se zahvali Nefjuu i Vladi Sjedinjenih Američkih Država na kontinuiranoj podršci koju Specijalno državno tužilaštvo dobija, te istakao da Specijalno državno tužilaštvo ostaje posvećeno borbi protiv visoke korupcije.

Sastanku su prisustvovali i direktorica INL programa u Crnoj Gori Džesika Karl, saradnica Nefjua Kali Bek i šef Kabineta glavnog specijalnog tužioca Milan Dakić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve