Odbor SNP Glavnog grada Podgorica u potpunosti podržava inicijativu zajedničkog nastupa opozicije na izborima, bilo u jednoj ili u dvije kolone, saopštio je potpredsjednik SNP CG i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Dragan Ivanović.

Foto Dragan Ivanović

“I pored neodazivanja pojedinih opozicionih partija na naše pozive, mi nismo sujetni, već naprotiv, spremni smo da se odazovemo na svaki njihov poziv, jer smatramo da su nam ciljevi isti”, naveo je Ivanović.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica već duže vrijeme, kako je kazao, sprovodi aktivnosti u susret parlamentarnim izborima, koji su zakazani za 30. avgust.

“Iako se po prvi put održavaju u sred ljeta, kad im vrijeme nije, kao i u doba nazapamćene epidemije korona virusa koja je i u našoj zemlji izazvala brojne probleme, Socijalistička narodna partija Crne Gore predano radi kako bi se na izborima odnarođena vlast predvođena DPS-om konačno poslala u prošlost”, naveo je Ivanović.

Svjesni da Crna Gora prolazi kroz najtežu fazu svoje novije istorije koja se, prije svega, ogleda u katastrofalnoj ekonomsko-socijalnoj situaciji, niskom životnom standardu većine stanovništva, nedostatku političke volje za obračun sa rasprostranjenom korupcijom i organizovanim kriminalom, kao i neefikasnim institucijama, mi

U SNP-u smatraju da aktuelna vlast “niti može, niti hoće” da rješava velike probleme kao što je ekonomska situacija životni standard građana.

“Zbog toga, neophodno ju je na narednim izborima smijeniti i krenuti u svebuhvatni društveni oporavak”, navodi se u saopštenju.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica podržao je kolege u Budvi, kao I Mitropoliju crnogorsko-primorsku.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve