Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Hrebričkova posjetila Udruženje pravnika: Razgovarano o daljem razvoju vladavine prava i procesa integrisanja Crne Gore u EU

Ambasadorka Hebričkova je pozvala predstavnike Udruženja da uzmu učešće u programu obilježavanja 20 godina od ulaska Češke u EU i izrazila nadu u dalje produbljenje u oblasti pravne saradnje izmedju Crne Gore i Republike Česke

Ambasadorka Republike Češke Janina Hrebričkova posjetila je danas Udruženje pravnika Crne Gore, najstariju nacionalnu asocijaciju crnogorskih pravnika.

“Tom prilikom predstavnici Udruženja pravnika na čelu sa predsjednikom prof. dr Branislavom Radulovićem upoznali su ambasadorku sa ustorijatom Udruženja dugom 90 godina i planiranim budućim aktivnostima. Posebno su tretirana pitanja daljeg razvoja vladavine prava i procesa integrisanja Crne Gore u EU”, navodi se u saopštenju Udruženja pravnika.

Takođe, dodaje se, prezentiran je izdavački opus Udruženja sa posebnim osvrtom na “Pravni zbornik”.

Ambasadorka Hebričkova je pozvala predstavnike Udruženja da uzmu učešće u programu obilježavanja 20 godina od ulaska Češke u EU i izrazila nadu u dalje produbljenje u oblasti pravne saradnje izmedju Crne Gore i Republike Česke.

“Sastanku su prisustvovali i potpredsjednice UPCG prof. dr Maja Kostić Mandić i Ana Stanković Mugoša i članovi UO Ivan Medenica i Ibrahim Smailović”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve