Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Građanska inicijativa 21. maj podržala Pokret za Tuzi

Kako su naveli, u predizbornim okolnostima koje nijesu bez pritisaka, podmetanja i međustranačkih podvala važno je da stabilne i nepotkupljive građanske liste dobiju podršku birača u Tuzima

U nedjelju se održavaju izbori u Tuzima gdje građani naše granične opštine imaju šansu da promijene vlast. Pobjeda grđanskih i multietničkih snaga i poraz monoetničke i zakulisne politike bio bi podstrek za predstojeće izborne cikluse u Crnoj Gori, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Kako su naveli, u predizbornim okolnostima koje nijesu bez pritisaka, podmetanja i međustranačkih podvala važno je da stabilne i nepotkupljive građanske liste dobiju podršku birača u Tuzima.

“Iz tih razloga a imajući u vidu da su važni samo oni izbori koji ojačavaju poštenu i pouzdanu građansku alternativu GI “21.maj” još jednom podržava Pokret za Tuzi”, poručuju u saopštenju.

Iz Građanske inicijative 21. maj zaključuju, ukoliko se buduća vlast u Tuzima bude mogla formirati uz odlučujuće učesće Pokreta za Tuzi otvaraju se perspektive konstituisanja pravične, poštene i građanima posvećene opštinske uprave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve