Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Drašković: Ova vlast je rezultat zablude građana

''Ova vlast je rezultat zablude građana. Kako svaka zabluda proizvodi nevolje tako je zabluda građana na parlamentarnim izborima 30.avgusta 2020.g. proizvela nevolje građanima i državi Crnoj Gori uspostavljenom vlašću'', ocijenio je on

Ova vlast je rezultat zablude građana. Kako svaka zabluda proizvodi nevolje tako je zabluda građana na parlamentarnim izborima 30.avgusta 2020. godine proizvela nevolje građanima i državi Crnoj Gori uspostavljenom vlašću, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora Liberalne partije (LP) Vido Drašković.

“Padom listopadne Vlade Zdravka Krivokapića uzdrmana je koaliciona vlast,uspostavljena nakon parlamentarnih izbora održanih 30. avgusta 2o20. godine. Vlast u službi kleronacionalista, onih koji proglasiše koljače nevine djece, staraca i žena za svece i onih kojima nije odgovaralo da se u parlamentarnoj procedure nađe Prijedlog Liberalne partije, Zakona o zabrani fašističkih, neofašističkih i vojnih nacionalističkih organizacija i upotrebe njihovih simbola”, saopštio je Drašković.

Vlada u službi SPC , navodi on, sa ciljem “uvođenjenja Crne Gore u srpski svet”.

“Ova vlast je rezultat zablude građana. Kako svaka zabluda proizvodi nevolje tako je zabluda građana na parlamentarnim izborima 30.avgusta 2020.g. proizvela nevolje građanima i državi Crnoj Gori uspostavljenom vlašću”, ocijenio je on.

Njihova obećanja, poručuje funkcioner LP, kojima su samo naivni povjerovali, da će nas uvesti u društvo naprednih, prosperitetnih društa, “ustvari to je bio put u ambis”.

Shvativši da su njihovi planovi osujećeni, kaže on, uhvatila ih je “histerija”.

“Protagonisti satiranja svega što je crnogorsko, klerikalizacije društva dadoše sebi pravo da ocjenjuju što je volja građana i to oni koji pričaju o jedinstvu i pomirenju društva, ali bez umalo pola Crne Gore. Zarad očuvanja svojih pozicija sa kojih bi realizovali obećanja data svojim gazdama pozivaju građane da za njihove interese blokiraju Crnu Goru, izazovu haos proizvedu nevolje Crnoj Gori”, ocijenio je Drašković.

Kako je naveo, haos po ulicama izazvan “djelovanjem pobjedničke koalicije je budućnonost u koju vode društvo”.

“Snijeg ne pada da pokrije brdo no da svaka zvjerka pokaže svoj trag, ova vlast je pokazala svoje lice, koliko im je do mira. Možda vjeruju da će doprinijeti bržem pridruživanju EU, uspješnosti turističke sezone ili privlačenju kvalitetnih investitora politička nestabilnost i opstrukcija rada parlamenta”, dodao je Drašković.

Pa poručio sljedeće.

“Nesposobnost da sačuvaju vlast traže od onih koji su im dali povjeranje da se za očuvanje njihovih pozicija bore na ulice ne vodeći računa o posljedicama. Razum će prevladati građani će pravilno procijeniti što je u njihovom interesu I u skladu sa tim se ponašati”, zaključio je Drašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Freedom
27.02.2022-11:24 11:24

Ljudi evo ga greotni Vido se javio. A teški izdajnik i ortak grofa od Trstena-Mika Z. Piiii.