Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate: Nastavlja se primitivni revanšistički pohod pale i propale 43. Vlade

Poručuju da oni koji su prekrojili izbornu volju od 30. avgusta, nastavljaju sa, kako kažu,  primitivnim revanšizmom

Na današnjoj sjednici Vlade, bez i jednog razloga ili argumenta, apsolutno nezakonito, kao u najtotalitarnijim društvima eliminisan je profesor Safet Kalač, direktor Direktorata za vaspitanje i obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i nacionalnih zajednica koji je izabran na konkursu i kome je mandat trebao trajati do 28.01.2027. godine, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Nastavlja se, po njihovim riječima, “primitivni revanšistički pohod pale i propale 43.Vlade Crne Gore” na funkcionere i članove Demokratske Crne Gore.

“Ovakav primitivizam, bahatost, beskrupuloznost Vlade koja je izgubila podršku 90 odsto parlamenta i cenzus partija kakve su URA i SNP viđena je samo u najmračnijim scenarijima revanšizma nakon raspada DPS-a prije dvadesetak godina”, navele su Demokrate.

Poručuju da oni koji su prekrojili izbornu volju od 30. avgusta, nastavljaju sa, kako kažu,  primitivnim revanšizmom.

“Oni koji su prekrojili izbornu volju građana od 30. avgusta, vratili DPS na vlast i pozicije odlučivanja, “zakasnili” sa potpisima za Miodraga Lekića, spasili funkciju predsjednika Skupštine glasovima DPS-a i SDP-a, i na kraju nastavili sa ovakvim primitivnim revanšizmom su očito odabrali političku stranu i razbili svaku iluziju da su ipak odlučili da se otrgnu od zagrljaja bivšeg režima. Primili smo k znanju, i i mi i građani”, dodaju Demokrate.

Zato građani Crne Gore na predstojećim lokalnim izborima, kako dalje dodaju,  “ni glasa političkim prevrtljivcima, revanšistima, bleferima i mešetarima koji su očito trajno iznajmljeni od strane centara moći koje smo pobijedili”.

“Idemo ljudi da ih pobijedimo skupa 23. oktobra i ne dozvolimo da Crna Gora ikada više padne u ruke onih koji su spremni da čine sve ovo čemu svjedočimo u prethodnim danima, nedeljama i mjesecima”, zaključile su Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Leposava
06.10.2022-21:23 21:23

Vi ste se momci nesto pogubili zestoko!