Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Demohrišćanski pokret: Predložiti zajedničkog kandidata, cilj ove političke utakmice davanje konačnog udarca DPS-u

Očekuju da pokret Evropa sad zajedno sa Demohrišćanskim pokretom, Demokratama, Ujedinjenom i eventualno drugim partijama, predlože zajedničkog kandidata

Iz Demohrišćanskog pokreta su poručili kako je neophodno građanima pokazati političku zrelost i etiku, te da očekuju da pokret Evropa sad zajedno sa Demohrišćanskim pokretom, Demokratama, Ujedinjenom i eventualno drugim partijama, predlože zajedničkog kandidata.

“Sa druge strane očekujemo da, ukoliko DF zaista nije radio u savezništvu sa DPS-om ne potvrđujući kandidaturu Milojku Spajiću, da podršku tom zajedničkom kandidatu koji će biti prihvatljiv za sve”, navodi se u saopštenju.

Poručuju da se ne smije zaboraviti konačni cilj te “političke utakmice, a to je ističu, “davanje konačnog udarca DPS-u”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Franjo
20.02.2023-15:51 15:51

Sa podvalama i lazima Udaricete konačni udarc DPS-u ka lanjski snijeg -nema vise budala i da vam sto vjeruje a necemo zaboraviti -5 Septembar i dopustiti vas konačni cilj vase utakmice – unistenje sve sto je Crnogorsko !!Dobicete konacni politicki udarac od DPS-a na smjetliste -Stara Crnogorska -Cija je zemlja tog je inarod !