Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Kandidata ćemo proglasiti sjutra oko 18:30

Bečića su za kandidata prvo jednoglasno podržali opštinski odbori te stranke, a potom i Predsjedništvo na sinoćnjoj sjednici

Demokratska Crna Gora sjutra će održati sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će razmatrati prijedlog Predsjedništva stranke o predsjedničkoj kandidaturi Alekse Bečića.

“Proglašenje kandidata se očekuje u 18:30 časova”, poručili su oni danas.

Podsjetimo, Bečića su za kandidata prvo jednoglasno podržali opštinski odbori te stranke, a potom i Predsjedništvo na sinoćnjoj sjednici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kuca_Bp
23.02.2023-16:52 16:52

Gospodine Bečiću ako prođu Milatović i Mandić u drugi krug a izgledi su po svim istraživanjima veliki koga će te da podržite kao partija u drugom krugu? I drugo pitanje ako prođe Mandić i kandidat Dps u drugi krug koga će te da podržite kao partija?

COL
23.02.2023-18:40 18:40

Pošto je velika demokratija u demokratama do potonje ure se neće znavati ko će biti kandidat za predśednika. Kod demokrata nema apsolutizma, svi članovi su ka ravnopravni, samo je za zericu ovizi malo ravnopravniji, zato im je bila preša mjesec dana da gontau.

Andrija
23.02.2023-19:58 19:58

Slobodno nema potrebe da se kanidujes svi ste vi svjesni da poslije danasnje kandidature EVROPA SAD -MILATOVICA vi OBOJICI -MANDIC I BECIC  moze vam  EVROPA SAD samo izjavit saucesce povodom vase kandidature Ni cenzus nema vama koliko li SNS-JOKOVIC !!!