Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Davidović ponudio državi da završi auto-put

Davidović kaže da je lako graditi kad ima novca, ali da treba majstor biti pa opstati u teškim vremenima, što oni umiju i to su dokazali minulih decenija

Lider Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović danas je saopštio da je još prije mjesec vlasti ponudio da realizuje važne infrastrukturne objekte, ali da na njegove signale još niko nije odgovarao.

Davidović kaže da je lako graditi kad ima novca, ali da treba majstor biti pa opstati u teškim vremenima, “što oni umiju i to su dokazali minulih decenija”.

On je ponudio državi da kroz privatno-javno partnerstvo završi auto put Bar – Boljari, rekonstruiše prugu i izgradi saobraćajnicu od Debelog Brijega do Ulcinja.

Narodni pokret ima ideju i kako da pomogne nikšićkim kolektivima, a prije svega Željezari, ali priznaje da sve mnogo sporije ide kad pregovara kao privatnik nego kao predstavnik države.

Podsjetio je i da si se njegovi politički takmaci za izbore u Nikšiću svačim bavili samo da osujete Narodni pokret, ali da se oni nijesu uplašili, ali da neće učestvovati u Herceg Novom, jer su uvidjeli da je nova farsa na sceni i da glas i tom primorskom gradu vrijedi “dobrog brava”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
20.04.2021-16:33 16:33

CG..ne smije sa ovim mafijasem..koji radi u sastavu Srbije da ima posla..Taj novac nije zaradjen..Bolje da se drzava CG zaduzi i da autoput pripada drzavi..a ne srbiji..Niposto!