Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

DOGOVARAJU PODRŠKU SVOM RESURSU: Miško i Daka se sastali da lobiraju za ”srBskog” igrača, sa sobom vodili i jednu životinju

Zvanični razlog sastanaka između dva srpska tajkuna porijeklom iz Crne Gore nije poznat, ali po svemu sudeći, oni su se našli da dogovore način na koji će podržati kandidata ''Vijesti'' i ''srpskog sveta'' Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora. Na ručku na kojem su Perović i Davidović, kako se sumnja, razgovarali o raznim vidovima podrške Milatoviću, prisustvovala je i jedna životinja koju su poveli sa sobom

Društvenim mrežama već nekoliko dana kruži fotografija na kojoj se vide bivši suvlasnik medijskog koncerna Vijesti, medijski tajkun Miodrag Miško Perović i velikosrpski biznismen Miodrag Daka Davidović, vlasnik kompanije Neksan, poznate po proizvodnji najgorih alkoholnih brljuština koje i najokoreliji svetosavski popovi-pijandure piju začepljenog nosa.

Prije nego se pojavila na društvenim mrežama, fotografiju je Uredništvu Portala Aktuelno poslalo više čitalaca, uz konstataciju da se sastanak između Davidovića i Perovića održao početkom prošle sedmice u jednom podgoričkom restoranu koji se nalazi blizu Dakinog i Miškovog duhovno-ideološkog centra – Srpske kuće.

Zvanični razlog sastanaka između dva srpska tajkuna porijeklom iz Crne Gore nije poznat, ali po svemu sudeći, oni su se našli da dogovore način na koji će podržati kandidata ”Vijesti” i ”srpskog sveta” Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

”Poznato je da Perović i njegov kolega Željko Ivanović imaju novi politički projekat ‘Evropu sad’ i Jakova Milatovića koje svim silama forsiraju u drugom krugu predsjedničkih izbora da bi otvorili prolaz za srpsku hegemoniju u Crnoj Gori. Takođe je poznato da Davidović nije u dobrim odnosima sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem koji takođe podržava Milatovića, pa je sastanak sa Perovićem očekivan jer je medijski tajkun predstavnik druge srpske struje u Crnoj Gori iza koje stoji novi vlasnik njegovog reketaškog koncerna Dragan Šolak”, rekli su naši izvori dobro upućeni u sivu zonu veleizdajničkih krugova u Crnoj Gori.

Daka i Miško razgovaraju, a životinja im se rastakla

Kako ističu naši izvori, s obzirom da Davidović nije u dobrim odnosima sa Vučićem, a želi da pruži neku vrstu podrške srpskom kandidatu Milatoviću, želio je da to učini preko ”druge srpske struje” koju u Crnoj Gori zastupa Šolakov čovjek Miško Perović.

”Nepoznato je na koji način je Davidović želio da pomogne Milatoviću, novčano, logistički, preko svojih švercerskih kanala ili veza sa Republikom Srpskom. U svakom slučaju, svaka pomoć je dobrodošla, jer iako portparoli Milatovića iz ‘medijske mafije’ plasiraju priču da je njihov kandidat već dobio, i oni sami znaju da je to daleko od istine”, rekli su naši izvori koji ističu da ”činjenica da je aktiviran Daka govori da kandidatu ‘srpskog sveta’ Milatoviću ne ide baš kako je očekivano”.

Na ručku na kojem su Perović i Davidović, kako se sumnja, razgovarali o raznim vidovima podrške Milatoviću, prisustvovala je i jedna životinja koju su poveli sa sobom.

Kako saznajemo radi se o divljem nepismenom govedu čija je jedina funkcija da muče na pomen imena aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojim je patološki opsjednut.

U.P.A.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
27.03.2023-08:10 08:10

Svaka cast Gospodo! Respekt!

Life
27.03.2023-09:40 09:40

Preko Irenice zlicice jer će prvi ukaz Jakova kao predsjednika biti da je uz dDaku instalira u fotelju guvernera cb cg.

džudović
27.03.2023-09:56 09:56

Obojica su napravila bogastvo na ratu. Daka je prodao tone oružja u Bosni, Miško je bio protiv rada i dobio ogromne pare od Soroša i drugih donatora protivnika rata. Sada te ratne i antiratne pare sarađuju na satiranju CG!! Ostaje nejasno gdje su granice ambicija ove moračke babe?

RIR
27.03.2023-14:15 14:15

…ratni i mirnodopski profiteri …
…jedan se zato “veže”za Boga /radio svašta/- drugi ne vjeruje u njega -za njega je dovoljno da CG ima samo crkvu -Srpsku ? !…/a radice za pare svasta i sa svakim …/

Cetinje
27.03.2023-15:37 15:37

Veoma “lijepa i korisna životinja” mošusno govedo Željko Ivanović,a dali je bio uz njega pas Srban jer se ne razdvajaju više nego praseća m**a,što reći “lijepo”za dvojac Krivousti i Daka proliv,klasično svetosavsko smeće.

nenad_mne
27.03.2023-16:44 16:44

E đe goveče u restoran?