Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Nikolić: Joanikije se Boga ne boji, ali se Vučiću ulaguje

''Izbori u Nikšiću će proći, ali će na Joanikiju, koji se Boga ne boji, ali itekako boji Vučića , ostati ljaga dovijeka''

Rasprava dojučerašnjih istomišljenika u trouglu Daka Davidović – Vladika Joanikije – Aleksandar Vučić, uoči lokalnih izbora u Nikšiću u koji su sva trojica veoma, svako na svoj način, involvirani, ne bi nas se ticala, da nije začinjena opasnim lažima sračunatim da se u krajnjem naudi Crnoj Gori, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

U njima prednjači, kako dodaje, niko drugi do onaj koji misli da će mu ta nečasna uloga omogućiti da zasjedne na tron Svetog Petra Cetinjskog.

“Kako ktitor Davidović od kojeg se godinama nije odvajao, nije u mogućnosti, Vučić je izglednija prilika da pripomogne. Osjetio je to Joanikije u uzaludnoj trci za srpskog patrijarha. Pa je potrčao brže bolje da zaštiti Vučića od Davidovića s kojim je često englenisao u luksuznom beogradskom hotelu, pa i onda kad je ovog posljednjeg neko htio da ubije iz njima znanih razloga”, navodi Nikolić.

U toj odbrani Vučića, prema Nikolićevim riječima, zlosrećni vladika srpski iz Crne Gore, procjenjujući da možda nije dovoljno što se ogradio od Dake, za svaki slučaj optuži “tadašnje vlasti Crne Gore da su naručile pomenuti atentat“.

“Podsjetimo, ta radnja, kao i mnoge druge sa istim akterima, odvijala se, dje bi drugo, nego u Beogradu. Izbori u Nikšiću će proći, ali će na Joanikiju, koji se Boga ne boji, ali itekako boji Vučića , ostati ljaga dovijeka. Što bi rekao onaj Andrićev junak – svijet je pun gada, i krštenoga i nekrštenoga”, zaključuje Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ANA
11.03.2021-15:47 15:47

Nikolicu zlosrećni vladika srpski iz Crne Gore, ogradio se od Dake, i oce da podmetne i optuži “tadašnje vlasti Crne Gore da su naručile atentat zamislite Nasta je on spreman da uradi i to se zove pop! “.