Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Božović: Nije moguće odgoditi lokalne izbore u Budvi

Nije moguće odgoditi lokalne izbore u Budvi, kazao je kandidat za predsjednika Opštine Budva i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović

Nije moguće odgoditi lokalne izbore u Budvi, kazao je kandidat za predsjednika Opštine Budva i funkcioner Demokratskog fronta Milo Božović.

“Jasno vam je da se jednom političkom odlukom pokušava spasiti rejting. Znači, Demokratski front je za objedinjavanje lokalnih izbora, ali ne na ovaj način. To treba da bude politički dogovor unutar Skupštine, svih političkih predstavnika i da se donese zakonsko rješenje”, kazao je Božović.

Prema njegovim riječima, način na koji se sada radi je u najmanju ruku problematičan.

“Kada me pitate za Budvu, mislim da neće smjeti da odlože izbore u Tivtu i Budvi. Dodatno je problem da se odlože jer su već raspisani izbori, ušlo se u tu priču, a onda to su gradovi u kojima je uvedena prinudna uprava”, naveo je Božović u emisiji “Patriotske igre” na Adria televiziji.

On je naveo da je u Budvi uvedena prinudna uprava jer šest mjeseci Skupština nije funkcionisala.

“Sad hoćemo da damo nakon šest mjeseci još sedam, osam mjeseci da gradom upravljalju neki provjerenici koje je vlada predložila. To nije moguće zakonom i to je kršenje volje birača”, rekao je Božović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
30.04.2022-10:29 10:29

Moguće je pljačkati i urušavati život u Budvi i Boki Kotorskoj, moguće je javno ih proglasiti Srpskom yemljom pozivajući građane Republike Šumske da dođu na more u Srpsku zemlju, moguće je nasiljem ćerati strane investitore i nasiljem urušavati život u Boki Kotorskoj kojoj Carević prikači Budvu, ali nije moguće odgoditi lokalne izbore! Pa što ako je “prinudna uprava”. Sto puta je bolja od uprave fašističkog, srpskog DF, na čelu sa Cerevićem, lokalnim biznismenom i grabljivcem dobara građana Crne Gore. OPREM DOBRO, BOŽOVIĆU!