Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović pitao Abazovića ko mu je nudio 21 milion i da li memorandumom ruši Vladu

Kako kaže, umjesto uvreda koje je koordinator službi bezbjednosti izrekao na njegov račun, zadržaće dostojanstven odnos prema svim akterima, pa i prema njemu

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović reagovao je nakon što ga je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović pomenuo danas u Skupštini.

Abazović je, podsjetimo, novinarima rekao da mu je žao “što cijela politička scena postaje Nebojša Medojević i Boris Bogdanović”.

Kako kaže, umjesto uvreda koje je koordinator službi bezbjednosti izrekao na njegov račun, zadržaće dostojanstven odnos prema svim akterima, pa i prema njemu, koji je u tom smislu upitan i pitati:

1. Ko ti je ponudio 21 milion eura za izdaju narodne volje građana, kako je sam izjavio 3.12.2020. godine?
2. Šta su bezbjednosne službe uradile povodom ponude teške 21 milion eura?
3. Koji je to kriminalni klan koji je nudio pare (prema sopstvenom priznanju)?
4. Da li je ovo Memorandum o saradnji ili Pakt o rušenju Vlade?
5. Da li ste spremni da se pisanim putem obavežete da nećete rušiti Vladu Crne Gore i na bilo koji način paktirati sa DPS-om?
6. Zašto si ti jedini političar koji je ušao u nestranačku Vladu? Da bi je srušio?

“Izgleda da se uživio u ulogu nekadašnjeg predsjednika SFRJ: “Ja sam svoj posao obavio”, Vlade više nema.

Poređenja koja je pokušao plasirati najbolje govore o njemu i ozbiljnosti i strahu od argumenata i činjenica koje smo plasirali.

Veoma teška pitanja za koordinatora Službi bezbjednosti, a u stvari koordinatora za rušenje Vlade Crne Gore”, naveo je Bogdanović na Fejsbuku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ulcinj
14.12.2021-16:47 16:47

Bogdanovicu dok je vrijeme javi se peihologu kako si krenuo sa tvojim izjavama i ucjenama da ti mora odgovorit ABAZOVIC za koje je cista LAZ  i IZMISLJOTINA DEMOKRATA sami sebi dajte odgovor ako vam sto znaci jer psihicko bolesnoj osobi sta god da kazes je gubljenje vremena moras se prvo psihicki izlijecit pa tek onda postavljat pitanja -ABAZOVICU da bi dobili odgovor!