Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Mislim da ćemo uspješno doći do vrha piramide u zaplijeni droge

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je, gostujući u emisiji Across the Balkans na televiziji TRT World da očekuje da će se u istrazi zapljene tone ipo kokaina u avgustu ove godine u Podgorici, doći do ''vrha piramide'' odnosno naručilaca droge

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je, gostujući u emisiji Across the Balkans na televiziji TRT World da očekuje da će se u istrazi zaplijene tone ipo kokaina u avgustu ove godine u Podgorici, doći do “vrha piramide” odnosno naručilaca droge.

“Ne mogu da otkrivam detalje te operacije, ali mogu da kažem da je poenta ovdje doći do glavnih, do vrha piramide, i očekujem da ćemo taj rezultat i postići”, kazao je on i dodao da je spreman čak ako treba i on da se žrtvuje ako treba da se dođe do rezultata u ovoj oblasti.

“Ja se ne plašim, ovdje se ne radi samo o trgovini drogom ili cigaretama već i o ubistvima koja su se dešavala u prethodnom periodu. Ja sam spreman da se žrtvujem da bi postigli rezultate”, kazao je Abazović u razgovoru sa urednicom i voditeljkom emisije Nafisom Latić.

Kako je naglasio, neophodna je ozbiljna saradnja regiona u koju nije uključen nacionalizam kako bi se stalo na kraj organizovanom kriminalu koji na razne načine želi da destabilizje region.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve