Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Glavni grad ostvario više prihoda za šest mjeseci 2022. nego za čitavu 2018.

Prema njegovim riječima, izvjesno je da će budžet premašiti 100 miliona eura

Izvjesno je da će budžet premašiti 100 miliona eura, obaramo rekorde, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković povodom realizacije ovogodišnjeg budžeta Glavnog grada.

“Realizacija budžeta (prihodi) Glavnog grada Podgorice za cijelu 2018. godinu: 61,847,434 eura. Realizacija budžeta za prvihšest mjeseci 2022. godine: 62,875,924 eura”, napisao je Vuković.

Prema njegovim riječima, izvjesno je da će budžet premašiti 100 miliona eura!

“Obaramo rekorde! Podgorica nezadrživo grabi naprijed”, objavio je Vuković na Twitter-u.

Zahvalio se svima na tom dostignuću, pa poručio da bi do kraja decenije “Podgorica mogla postati najbolji grad za život u ovom dijelu Evrope”.

“Uz zahvalnost ljudima iz mog tima koji su omogućili da vam danas predstavim ovakve rezultate, uz zahvalnost svima vama koji ste dali značajan doprinos uspjesima grada, uz posebnu zahvalnost našim sugrađanima na podršci i pojerenju, želim da vam kažem da sam apsolutno uvjeren da bi, ukoliko se njen razvoj nastavi ovim tempom, a za šta postoje svi preduslovi, Podgorica do kraja decenije mogla postati ubjedljivo najbolji grad za život u ovom dijelu Evrope”, navedeno je na fotografiji koju je Vuković podijedilo na svom Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve