Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Podgorica: Jedna osoba uhapšena zbog pomaganja u razbojništvu i krađi

Takođe, kako dodaju, ova dva lica su krivično djelo razbojništvo izvršili su na način što su muškoj osobi prijetili vatrenim oružjem, tražeći novac.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili su slobode D.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojnička krađa putem pomaganja i krivično djelo razbojništvo putem pomaganja, saopšteno je iz UP.

“Naime, D.M. je navedena krivična djela izvršio na način što je dvojici, za sada nepoznatih lica, ukazao na kuću jedne ženske i jedne muške osobe i naglasio da imaju veću količinu novca. Dva, za sada nepoznata lica, su krivično djelo razbojnička krađa izvršili na način što su prijetili podesnim sredstvom jednoj ženskoj osobi, tražeći novac. Nakon pretresa kuće, oštećenu su zaključali u sobu i od nje otuđili telefon”, navodi se u saopštenju.

Takođe, kako dodaju, ova dva lica su krivično djelo razbojništvo izvršili su na način što su muškoj osobi prijetili vatrenim oružjem, tražeći novac.

“Tom prilikom su oštećenom, podesnim sredstvom, zadali više udaraca, zaključali ga u sobu i od njega otuđili 480 eura i telefon. Sa navedenim događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se D.M. liši slobode”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve