Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Rudnik uglja Pljevjla za nabavku tri automobila daje 180 hiljada eura

U specifikaciji nisu navedene marke automobila koje su predmet javne nabavke, ali sudeći po karakteristikama i vrijednosti nabavke, može se zaključiti da se radi o automobilima sa visokim stepenom opreme

Rudnik uglja AD Pljevlja raspisao je postupak javne nabavke za kupovinu tri putnička automobila ukupne vrijednosti 180.000 eura. U tehničkoj specifikaciji, se navodi radi se o dva džipa i jednoj limuzini.

U specifikaciji nisu navedene marke automobila koje su predmet javne nabavke, ali sudeći po karakteristikama i vrijednosti nabavke, može se zaključiti da se radi o automobilima sa visokim stepenom opreme.

Tako se u dijelu koji se tiče kupovine putničkog automobila – karoserije limuzina, navodi da moraju biti ispunjeni određeni uslovi, između ostalog da automobil ima ubrazanje od 0-100 km/h za maksimalno pet sekundi.

Osim toga, vozilo mora ispunjavati i karakteristike poput pogona na sva četiri točka, minimalnu snagu motora oda 250 kW, automatski mijenjač, mogućnost izbora više režima vožnje, kamera 360°, kao i paket poslovne opreme.

Kada su u pitanju karakteristike preostala dva vozila (džipa) koji su predmet nabavke, primjetne su stavke koje takođe ukazuju da je riječ o modelima koji posjeduju skupe pakete opreme.

Osim tri putnička automobila, Rudnik uglja naručio je i nabavku motornog vozila – drobilane u vrijednosti od 12.000 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve