Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Đuričković: Za Abazovića su riječ i obraz odavno moneta za trgovinu

''Odlazeći premijer MVP doživljava kao turističku agenciju''

Za odlazećeg premijera riječ i obraz odavno su moneta za trgovinu. Kao i mnogo puta do sada, trgovinu je odradio sa ugledom države i građana. Nije problem dati podršku, već uskratiti datu podršku prijatelju, za šaku doalara. Moralni sistem Abazovića ne prepoznaje razliku, poručio je na Tviteru Međunarodni sekretar Socijaldemokrata (SD) Miloš Đuričković.

Kako je naveo, o promašenosti ove odluke sa aspekta međunarodnih odnosa je suvišno i govoriti, kad imamo, kako je dodao, problem moralne prirode i inteligencije.

”Odlazeći premijer, MVP doživljava kao turističku agenciju a međunarodne događaje kao turističke aranžmane. U konkretnom slučaju, vjerovatno je riječ o obezbjeđivanje pozivnice (zahvalnice) za posjetu Rijadu i ispunjenju još jednog dječačkog sna. U Rim je već bio..”, poručio je Đuričković na Tviteru.

Podsjećamo, smbasadorka Italije u Crnoj Gori Andreina Marsela, povodom odluke Vlade Dritana Abazovića da svoj glas za održavanje svjetske izložbe da Saudijskoj Arabiji, a ne Italiji, Pobjedi kazala da je ta zemlja razočarena da je sadašnja odlazeća crnogorska vlast odlučila da podrži Rijad, a ne Rim za EXPO 2030.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Plamenac
09.09.2023-05:37 05:37

U Dritange Bazdovica obraz je ko djon od opanaka Pirocanaca