Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Jokić: Stojimo na raspolaganju da uklonimo štetu nastalu na najvećem hrišćanskom hramu u Boki

On je naglasio da u ime Opštine Kotor i u svoje lično ime ''najoštrije'' osuđuje divljanje vandala i rušenje skalinade na Bogorodičinom hramu tokom noći

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić osudio je napad vandala na stepenište u sklopu zaštićenog kompleksa Bogorodičinoga hrama na Prčanju i obećao podršku lokalne uprave u sanaciji oštećenja na kamenoj balustradi.

On je naglasio da u ime Opštine Kotor i u svoje lično ime “najoštrije” osuđuje divljanje vandala i rušenje skalinade na Bogorodičinom hramu tokom noći.

”Najprimitivnije, divljačko i čovjeka nedostojno ponašanje huligana sigurno neće ostati nekažnjeno. Uradićemo sve što je u našoj moći da se počinioci pronađu i adekvatno kazne, a kotorskoj Biskupiji i Bogorodičinom hramu stojimo na raspolaganju da zajednički obnovimo porušeno i uklonimo svu štetu nastalu na najvećem hrišćanskom hramu u Boki”,  poručio je Jokić na Fejsbuku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Danka
17.04.2023-19:33 19:33

Ko o cemu Ove splacine Seseljevi Cetnicki Demokrate o SPC – SRBIJI -Srpsko- Kosovo-Skola-Crkva -Srpkinja-Bogorodica-Nema vecih crnogorskih zlikovaca od SESELJEVIH CETNICKIH DEMOKRATA- dje bi stigli da nas vode ovi sa skolom od haskog osudjenika nacionaliste Cetnickog Seselja !!!

Lazo
17.04.2023-21:18 21:18

Bravo Danka.A čuješ ti njegove izjave ‘stojimo na raspolaganju ‘,pa valjda bi trebalo da je to na neki način obaveza opštine a ne da vi stojite na raspolaganju,to je opštinsko dobro,državno,normalno da stojite na raspolaganju.

BobZekovic
18.04.2023-02:18 02:18

A sto stojiš NESPOSOBNI I NEISKRENI PREDSJEDIĆE? NO PRIJENI NA POSA I POPRAVI TO HITNO!