Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovač: Vlada energično radi na suzbijanju organizovanog kriminala i korupcije

Ministarski forum Evropska unija – Zapadni Balkan koji je održan u Tirani, organizovan je od strane Češke Republike kao predsjedavajuće Savjetom Evropske unije

Nezavisno i nepristrasno pravosuđe predstavlja temelj vladavine prava i neophodan je uslov za obezbjeđenje pravne sigurnosti građana što je u konačnom jedan od ključnih prioriteta Crne Gore u procesu integracije u EU, poručio je ministar pravde u tehničkom mandatu Marko Kovač na Ministarskom forumu u Tirani.

On je, kako je objavljeno na Twitteru, izrazio zabrinutost što usljed nedostatka političkog dijaloga i konsenzusa nijesu izabrani čelnici ključnih pravosudnih institucija u Crnoj Gori, prije svih sudije Ustavnog suda, VDT i predsjednik Vrhovnog suda.

“Vlada je pokazala snažnu političku volju da energično radi na suzbijanju organizovanog kriminala i korupcije, što je u veoma kratkom periodu dalo vidljive rezultate”, kazao je Kovač, govoreći o borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Ministarski forum Evropska unija – Zapadni Balkan koji je održan u Tirani, organizovan je od strane Češke Republike kao predsjedavajuće Savjetom Evropske unije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
04.11.2022-21:57 21:57

Kad su izrazili jaku volju da se bore protiv organizovanog kriminala što ne uhapse Rada Miloševića i njegovu grupu? Rada možda zaobilaze da sačuvaju Dritangu jer je on član te organizovane kriminalne grupe. Ili, zašto ne pohapse kriminalnu grupu u kojoj je Vojinović koja je jednoj vjerskoj školi dodijelila milion a niko ne zna zašto.

Parola
04.11.2022-23:09 23:09

Prvo rascistite kriminal u VLADI pa tek onda hapsite ono 1/2 -CRNE GORE  KOJIMA JE ZAPRIJECENO DA NECE OKA SKLOPIT -!Nema izglasavanja Ustavnog suda dok se ne raspusti skupstina i proglase IZBORI vama se ne smije nista vjerovat -prvo raspustit skupstinu -zakazat -IZBORE-PA TEK ONDA SUDIJE -nista od te podvale tu vam ZELJU 100% Crnogorci sa manjinama  NECE ISPUNIT!

MUSTAFA
05.11.2022-09:10 09:10
Reply to  Parola

Tacno je tako !!!Zaista ne Mrzim nikog niti mu zlo mislim nikom na svijetu ! Ovako nesto kad vidim da necu reci SRBIN zato sto je to castan posten narod i veliko postovanje prema tom narodu imam – mislim da tako isto i Crnogorci imaju postovanje ali ovi DEMOKRATE su CETNICI  koji mrze ne samo CRNOGORCE NEGO SVE NARODE A POSEBNO CRNOGORCE  BAS U NJIHOVU MATICU i to je ono zbog cega mi manjine moramo stati na stranu CRNOGORACA  svi vidimo sta CETNICI  OCE DA IM UCINE OD NASIH CRNOGORACA- KOMSIJA- KUMOVA -PRIJATELJA  I VAZDA CEMO STAJATI UZ NJIH I ZASTITITI NJIHOVU MATICU I NACIJU !