Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Radičević: Anonimni Kovač postao ministar pravde zahvaljujući glasovima DPS-a

Radičević je rekao da bi Kovač ostao u dubokoj političkoj anonimnosti da ga poslanici DPS-a nisu podržali za ministra u Skupštini Crne Gore prilikom formiranja 43. Vlade

Bivši ministar pravde Marko Kovač, koji je ostao upamćen po neispunjenom obećanju da će doraditi Prijedlog zakona o oduzimanju imovine stečene kriminalnom djelatnošću, insinuira po instrukcijama svojih političkih mentora da Pokret Evropa sad neće ispuniti predizborna obećanja, kazao je član Glavnog odbora PES-a Branislav Radičević.

Radičević je rekao da bi Kovač ostao u dubokoj političkoj anonimnosti da ga poslanici DPS-a nisu podržali za ministra u Skupštini Crne Gore prilikom formiranja 43. Vlade.

– Što je bivši ministar zaboravio, dok sada dijeli moralne lekcije i širi dezinformacije. Zato i ne čudi što trenutno sa opozicionih pozicija nastavlja sa propagandom protiv nove većine, jer je vjerovatno Kovač ovog puta ljut, što ga niko nije želio “šlepati” – istakao je Radičević.

Imali smo, kako kaže, priliku da vidimo stručne i političke sposobnosti Kovača.

– Zato razumijemo što bivši ministar ne registruje da će program Evropa Sad 2 početi sa implementacijom već od januara sa minimalnim penzijama, a do kraja godine biće ispunjena i sva obećanja, kao što je i rečeno u predizbornoj kampanji – zaključio je Radičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
24.12.2023-12:13 12:13

…Bogami Toba ,zakasnio si da se bavis politikom i ovako kupiš poene ,kritikujuci DPS kojega si zdušno podržavao u “svoje pero “…! /to govori o tebi …/